DALILA DRAGOJEVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Ovako je nekad izgledala, a na korekcije je pukla preko 20.000 EVRA? (FOTO)

Autor:

Zabava

11.12.2023

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka napravila značajnu transformaciju svog fizičkog izgleda!

DALILA DRAGOJEVIĆ PROMENILA LIČNI OPIS: Ovako je nekad izgledala, a na korekcije je pukla preko 20.000 EVRA? (FOTO)

Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Happy/Parovi

Domaća javnost upoznala je Dalilu Dragojević pre nekoliko godina kada se pojavila u rijalitiju "Parovi" pod imenom Dalila Mujić, predstavljajući se kao Dalila Moreno. Kroz nekoliko sezona ovog rijalitija, Dalila je prošla kroz turbulentne veze, veridbu sa Dejanom Dragojevićem, brak, ali i prevaru sa Filipom Carem, što je rezultiralo njenim razvodom.

Njena transformacija tokom godina privukla je pažnju javnosti, jer je Dalila otvoreno govorila o estetskim korekcijama koje je sprovela na svom licu i telu. Priznala je da je radila usne, jagodice, botoks, kao i operaciju nosa zbog devijacije i ispravljanja koščice. Iako su mediji spekulisali da je za ove zahvate potrošila čak 20.000 evra, Dalila nikada nije potvrdila ovu cifru.

Jedna od značajnijih tema kojom se Dalila bavila jeste i njena borba sa viškom kilograma. U jednom periodu, Dalila je imala čak 85 kilograma, ali je odlučila da promeni svoje navike. Izbacila je slatkiše, povećala unos vode, počela da vežba u teretani i prilagodila ishranu, koristeći zdrave namirnice poput lanenog semena i ulja. Ova promena rezultirala je zavidnom linijom koju danas ima, a Dalila ističe da je ključ uspeha u borbi sa kilogramima u volji i upornosti.


Takođe, Dalila je javno govorila o svojoj odluci da izvadi veštački materijal - biopolimer iz usana, zbog problema koji su se javili nakon prvobitne estetske intervencije.
Republika

Foto: Instagram.com

Dalila Dragojević izvadila biopolimer iz usana

Danas, Dalila nije samo bivša rijaliti učesnica, već i voditeljka na Red televiziji. Njena otvorenost o estetskim zahvatima i borbi sa kilogramima privukla je pažnju javnosti, a ona ističe da je zadovoljna svojim trenutnim izgledom i zdravljem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading