FILMSKA POTERA U BEOGRADU: Lopov upao u stan starije žene, policija odmah reagovala i uhvatila ga! (VIDEO)

Autor:

Hronika

30.12.2023

08:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dramatičan snimak na kom se vidi kako policajac juri lopova, osvanuo je na internetu.

FILMSKA POTERA U BEOGRADU: Lopov upao u stan starije žene, policija odmah reagovala i uhvatila ga! (VIDEO)

Foto: instagram.com/

Potera u Beogradu za lopovom

Pokušaj pljačke dogodio se juče u večernjim časovima na Konjarniku, kada je muškarac upao u stan jednoj starici. 

Na svu sreću, kako navodi autor video-zapisa koji je osvanuo na društvenoj mreži Instagram, na stranici "moj_beo_grad_", određeni ljudi su videli trenutak kada je ušao u stan, te odmah pozvali policiju.

Brzom reakcijom policije, lopov je uhvaćen, a kako se navodi, u pitanju je muškarac koji je više puta upadao u stanove ljudima, a jednog je čak povredio šrafcigerom na Medaku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

- Videli smo osobu kako upada starijoj ženi u stan na Konjarniku, pozvali policiju i uhvaćen je na raskrsnici kod pekare Nešić. Ta ista osoba je provalila na više stanova i ubola šrafcigerom takodje stariju mušku osobu na Medaku tokom provale. Na svu sreću lopov nas je primetio i iskočio iz stana pa nije stigao da naudi ženi. U prilogu vam šaljem snimak potere - glasio je tekst ispod objave.

Da podsetimo, u jednom lokalu u beogradskom naselju Obilićev venac dogodila se neviđena krađa pre tri dana. Naime, kako se može videti na snimku, nepoznati muškarac, iz činije za bakšiš ukrao je novac.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Krađa bakšiša na Obilićevom vencu br 27 pre 20 min. Neka ostali objekti u krugu obrate pažnju. Ukoliko neko prepozna dečka neka nam se javi. Policija će biti obaveštena - piše u objavi. 

Na snimku se vidi kako srednjovečni muškarac stoji ispred pulta, i u trenutku kada nema radnika ispred njega, oprezno uzima novac. Nakon što je ukrao pare, udaljava se iz radnje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading