SPECIJALCI IH SPROVELI SA LISICAMA NA RUKAMA: Objavljen snimak hapšenja osumnjičenih za izazivanje potonuća splava Kartel (VIDEO)

Autor:

Hronika

28.12.2023

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati.

SPECIJALCI IH SPROVELI SA LISICAMA NA RUKAMA: Objavljen snimak hapšenja osumnjičenih za izazivanje potonuća splava Kartel (VIDEO)

Foto: MUP Republike Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, UKP, Odeljenja za istraživanje eksplozija, požara i havarija u saradnji sa Prvim osnovnim javnim tužilaštvom, uhapsili su četiri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

Uhapšeni su V. M. (45), A. E. (42), M. M. (37) i N. B. (33) koji se sumnjiče da su 23. decembra ove godine u večernjim satima omogućili prisustvo više od dozvoljenog broja posetilaca na splavu "Kartel", zbog čega je, kako se sumnja, došlo do potonuća ovog ugostiteljskog objekta.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading