GOLDEN STEJT SE PONOVO POKLONIO MILOJEVIĆU! Hala Voriorsa sa DEJANOVOM SLIKOM! (PHOTO)

Autor:

Sport

19.01.2024

07:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još jedna počast preminulom treneru.

GOLDEN STEJT SE PONOVO POKLONIO MILOJEVIĆU! Hala Voriorsa sa DEJANOVOM SLIKOM! (PHOTO)

Foto: Starsport, shutterstock

Golden Stejt Voriorsi odali su počast prerano preminulom srpskom treneru i legendarnom košarkašu Dejanu Milojeviću.

Na velelepnoj dvorani Čejs centar u San Francisku osvanula je ogromna fotografija Milojevića sa crnom pozadinom na koj je ispisano njegovo ime i prezime i inicijali u srcu.

 

 

- Apsolutno smo slomljeni iznenadnom smrću Dejana Milojevića. Ovo je šokantna vest i velika tragedija za sve koji su povezani sa Voriorsima i izuzetno težak momenat za njegovu porodicu, prijatelje i sve nas koji smo imali veliko zadovoljstvo da radimo sa njim -  poručili su iz kluba odmah nakon nemilog događaja koji se dogodio u Solt Lejk Sitiju.

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Čitava NBA liga je svoje mečeve započela minutom ćutanja, a Dejanove kolege i bivši igrači svi do jednog skrhani su bolom.

Podsetimo, Dejan Milojević, srpski košarkaški trener, preminuo je u 47. godini od posledica infarkta.

Milojević je bio u Solt Lejk Sitiju, na timskoj večeri sa svojim Golden Stejt Voriorsima, gde se srušio usled srčanog udara.

rođen je 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

On je svoju trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion. Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion. Dejan je iza sebe ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading