DEJAN MILOJEVIĆ MI JE REŠIO STAMBENO PITANJE! Kuzma SKRHAN govorio o DIRLJIVOM POTEZU preminulog prijatelja!

Autor:

Sport

19.01.2024

09:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zanimljivu priču izneo je u Vladimir Kuzmanović svom podkastu.

DEJAN MILOJEVIĆ MI JE REŠIO STAMBENO PITANJE! Kuzma SKRHAN govorio o DIRLJIVOM POTEZU preminulog prijatelja!

Foto: Starsport

Vladimir Kuzmanović, bivši košarkaš i saigrač Dejana Milojevića, otkrio je dirljivu anegdotu iz svog dugogodišnjeg prijateljstva sa preminulom legendom u svom podkastu "Luka i Kuzma". 

Kuzmanović je poznavao Dejana Milojevića 30 godina, a početkom dvehiljaditih bili su saigrači u podgoričkoj Budućnosti.

Vest o smrti iskrenog prijatelja potpuno je slomila Kuzmanovića, koji je u svom podkastu govorio o Dekiju kao treneru, igraču, ali pre svega - velikom čoveku.

- Negde 2009. godine došao sam u priliku da sredim stambeno pitanje, da kupim stan. Bio sam kratak za određeni novac, nekih 30-ak hiljada evra. Legao sam da spavam i probudio se sa jednom jedinom idejom - koga mogu da pitam da mi pozami, a da mi kaže 'nema problema'. Šta mislite koga sam pozvao? - rekao je Kuzma. 

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Potom je dobio očekivan odgovor, s obzirom na to kakav je čovek bio Milojević 

- Razgovor je tekao otprilike 'treba mi toliko i toliko' On je pitao: 'Za kada?', Rekao sam: 'Za sutra' On kaže: 'Važi'- izjavio je Kuzmanović. 

Posle godinu  dana ponovo su se čuli oko pomenute pozajmice, a ishod je bio krajnje dirljiv. 

- Kada sam mu vratio novac, a prošlo je nekih godinu dana, pitao sam ga da li ima neka kamata. On je uzvratio pitanjem: 'Da li bi ti meni uzeo kamatu', rekao sam: 'Naravno da ne bih', a on je uzvratio rečima: 'Pa šta onda z****avaš - naglasio je Kuzma i dodao:

- Mogao si da se uzdaš u njega, iako mi nismo bili prijatelji tog nivoa da smo se viđali često,to posao nije dozvoljavo. Imao je on daleko bliže prijatelje od mene, ali imali smo divan odnos- završio je bivši košarkaš.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading