HRVAT VELIČA USPOMENU NA DEJANA MILOJEVIĆA: Bio mi ja kao STARIJI BRAT!

Autor:

Sport

19.01.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dekijev igrač napisao je emotivnu poruku na društvenim mrežama.

HRVAT VELIČA USPOMENU NA DEJANA MILOJEVIĆA: Bio mi ja kao STARIJI BRAT!

Foto: Starsport

Veliki je čovek Dejan Milojević. I posle njegove smrti, prepričavaju se na svim stranama sveta anegdote po kojima vidimo koliko je srce imao ovaj gospodin. Nažalost, upravo ga je ono na kraju izdalo. 

Sada se javio jedan od igrača koje je Miloje trenirao u NBA ligi, a on dolazi iz komšiluka. Naime, hrvatski košarkaš, Dario Šarić, napisao je srceparajuću poruku na svom profilu na društvenoj mreži "Instagram". 

- Retko sretneš takvog pozitivca. Uvek svima omiljeni igrač, saigrač, kolega, trener, mentor…Za tako kratko vreme imao sam osećaj kao da mi je stariji brat. Stotine lepih trenutaka, ostaje žal što ih nećemo doživeti više. Srećan sam što sam te poznavao, Deki. Istina je, Bog uvek uzme najbolje sebi ranije.Večna ti slava, Deki - napisao je na svom profilu Dario Šarić. 

Foto: Starsport

Dejan Milojević

Dejan Milojević rođen je 1977. godine u Beogradu. Igrao je za Beovuk, FMP, Budućnost, Partizan, Valensiju, Galatasaraj, a karijeru je završio u Partizanu gde se vratio 2009. godine.

Trenersku karijeru je započeo 2012. godine u Megi, gde je ostao do 2020. godine. Potom je godinu dana proveo u Budućnosti iz Podgorice, da bi 2021. godine otišao u Ameriku, tačnije u Golden Stejt Voriors, gde je bio asistent prvom treneru. Sa ovim timom je 2022. godine postao NBA šampion. Sa reprezentacijom naše zemlje je 2001. na Evropskom prvenstvu u Turskoj postao šampion. Dejan je iza sebe ostavio suprugu Natašu, sina Nikolu i ćerku Mašu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading