KRALJ POTVRDIO: SALDANJA OSTAJE U PARTIZANU! Evo KAKVA je situacija sa GOHOM!

Autor:

Sport

20.01.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"On ostaje igrač Partizana"

KRALJ POTVRDIO: SALDANJA OSTAJE U PARTIZANU! Evo KAKVA je situacija sa GOHOM!

Foto: Starsport

Prelazni rok, barem što se tiče dovođenja igrača, kako tvrdi Ivica Kralj, gotov je za Partizan. U redove crno-belih pristigli su Nikola Miličić, Denil Kastiljo, Leonard Ovusu, Miloš Krunić i gotovo izvesno Jung-jun Goh.

- Sa Gohom pregovaramo. Ušli smo u razgovore još pre šest-sedam meseci, međutim, tada nismo uspeli da završimo transfer. Sada smo blizu, no da ne pričamo previše dok se ne potpiše. Na dobrom je putu, ali kada bude potpis, onda će i zvanično biti naš član, pričao je Kralj za Arenu Sport.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Jung-jun Goh u dresu Južne Koreje

Priznao je direktor Partizana da će crno-beli morati da se isprse za obeštećenje Pohang Stilersima. Nezvanično – 1.200.000 evra.

- U pitanju je ozbiljno pojačanje, ali igrač njegovih kvaliteta zaslužuje tako nešto. Goh igra ofanzivnog veznog i bočnog napadača, smatram da će biti ozbiljno pojačanje za Partizan.

Crno-beli su doveli Leonarda Ovusua i očekuje se da za koji dan stigne u Larnaku.

- On je igrač Partizana, potpisao je ugovor na tri godine. Očekujemo ga u utorak ili sredu u Larnaki, zbog vize, cele papirologije potrebno je vreme da se to završi.

Ekipi Partizana se jutros pridružio i novajlija iz Šahtjora Denil Kastiljo. On je došao na šestomesečnu pozajmicu, ali bez opcije otkupa.

- Mi smo insistirali da napravimo neku opciju otkupa, ali Šahtjor nije hteo ni da čuje za to. A, to samo pokazuje da ga oni vide kao ozbiljno pojačanje za narednu sezonu.

Pomalo u senci inostranih pojačanja crno-beli dres zadužio je mladi Nikola Miličić. A, pred put na Kipar i novi golman Miloš Krunić.

- Miličić je došao kao bonus. Na njegovu nesreću imao je pauzu od tri meseca, nije igrao zbog povrede. To je sada sve ok, ali biće mu potrebno vremena da se uklopi u sve što trener traži od njega. Verujem da je svestan gde je došao, a tu su i igrači da mu pomognu da što pre bude u ritmu. Krunić će pojačati konkurenciju među golmanima.

Tvrdi da ukoliko dođe Goh, više prostora za novog štopera nema.

- U ovom momentu ne. Ako sve završimo sa Gohom – to je u principu to.

Republika

Foto: Starsport

Mateus Saldanja

Mateus Saldanja će ostati igrač Partizana!

- On ostaje igrač Partizana. Imali smo ozbiljne ponude za njega, ozbiljne pozive, međutim, Saldanja definitivno nije za prodaju, podvukao je Ivica Kralj, sportski direktor Partizana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading