ČITAVU NOĆ TRAJALA POTRAGA ZA TURSKIM DRŽAVLJANINOM! Drama iznad Herceg Novog!

Autor:

Svet

18.02.2024

17:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spaseni Turčin bio je vidno iscrpljen i žalio se na bolove u nozi, što je dovelo do intervencije ekipe Hitne pomoći.

ČITAVU NOĆ TRAJALA POTRAGA ZA TURSKIM DRŽAVLJANINOM! Drama iznad Herceg Novog!

Foto: RINA

Na brdu iznad Herceg Novog tokom prošle noći odigrala se prava drama kada se na terenu izgubio državljanin Turske. Pomoć je zatražena od pripadnika hercegnovske Službe zaštite i spašavanja, koji su se odmah po prijavi uputili na teren.

Spasilačka akcija u toku noći

Na teren su upućeni vatrogasci i policija, a turski državljanin je konačno lociran i spašen sa lokaliteta Ravni brijeg. Akcija spasavanja trajala je čitavu noć, počevši oko 21 čas, da bi sve završeno nešto pre četiri sata ujutru, prenosi 24sedam.rs.

Iskustvo izgubljenog i spasenog Turčina

Spaseni Turčin bio je vidno iscrpljen i žalio se na bolove u nozi, što je dovelo do intervencije ekipe Hitne pomoći. Očigledno je da je izgubljeno provedeno vreme išlo na štetu njegovog fizičkog stanja, ali zahvaljujući brzoj i efikasnoj reakciji službi zaštite i spašavanja, situacija je uspešno rešena.


Ova dramatična situacija jasno pokazuje važnost obučenih i spremnih timova za hitne intervencije, kao i neophodnost koordinacije između vatrogasaca, policije i medicinskih službi u sličnim situacijama.

Srećom, ova priča ima srećan završetak zahvaljujući hrabrosti i predanosti pripadnika službi zaštite i spašavanja. Njihova efikasna akcija je omogućila da se izbegne veća tragedija i da se izgubljeni državljanin Turske vrati sigurno svojim najbližima. Ovo je još jedan podsetnik koliko je važno imati obučene i spremne timove za hitne situacije, spremne da reaguju u svakom trenutku kako bi spasili živote i pružili pomoć onima kojima je potrebna.

(24sedam.rs)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading