NUĆI SA PRIJOM "ZAPALIO" OSIJEK: Ona mi je kao drugarica iz OSNOVNE ŠKOLE (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

18.02.2024

22:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reper je bio Aleksandrin specijalni gost na njenom petom koncertu u Osijeku!

Mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović večeras održava poslednji koncert u dvorani "Gradski vrt" u Osijeku, a specijalni gost joj je popularni reper Igor Panić Nući, koji je izveo nekoliko pesama i "zapalio" halu.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Prijović i Nući u Osijeku

Nakon nastupa sa Aleksandrom, Nući je dao intervju za okupljene medije i otkrio kako je došlo do toga da gostuje kod Aleksandre.

- Fenomenalno je bilo. Ja sam bio na njenom prvom koncertu u Beogradu. Tamo sam bio u publici, sad je čarobniji osećaj, ali fenomenalno. Ona me je lično pozvala. Ovo mi je drugi nastup u Osijeku. Bilo je super - rekao je Nući, koji je otkrio kako je došlo do prvog susreta sa njom:

- Ljudi shvataju kroz sve ove koncerte, ja volim takve ljude, kad sam je prvi put video i upoznao na aerodromu u Tivtu, imao sam utisak kao da sam sreo drugaricu iz osnovne škole, sa kojom sam se družio ceo život. Kao izgubili smo kontakt i sreli se posle pet godina. Takav utisak sam imao. To je možda najbolji odgovor - dodao je on.

Republika

Foto: Republika

Nući oduševio Hrvate

Nući je progovorio i o svojim muzičkim planovima.

- Imam tu optimističnu ideju da do kraja godine izdam album. Ima dosta pesama, duetskih, više solo. Moraću pred leto da izbacim "Bebo 4", možda jedan duet i jedna solo pesma... A onda, Bože zdravlja, do kraja godine album prvenac. To mi je plan - otkrio je reper.

O čemu je još Nući pričao, pogledajte klikom na klip na početku ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading