PORODICA ZABRINUTA ZA PRIJU: Rasipa novac na sve strane, ŠOKIRAĆE vas koliko je zaradila u Osijeku!

Autor:

Zabava

18.02.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Prijović ulaže mnogo novca u produkciju svojih koncerata, jer želi da sve bude perfektno!

PORODICA ZABRINUTA ZA PRIJU: Rasipa novac na sve strane, ŠOKIRAĆE vas koliko je zaradila u Osijeku!

Foto: Extra FM/Jurica Cvitanić

Naša muzička zvezda Aleksandra Prijović će za svaki koncert u Osijeku zaraditi po 100.000 evra. To znači ukupno 500.000 evra, kako je zakazala pet koncerata u dvorani "Gradski vrt". Iznos bi, prenose domaći mediji, bio mnogo veći, ali je uložila mnogo novca u produkciju koncerta.

- Prija bi zaradila milion evra da nije uložila pola tog iznosa u produkciju, ozvučenje, osvetljenje... Samo za stilistu, odevne kombinacije i kompletan tim koji je zadužen za njen izgled izdvojila je više od 50.000 evra! Surovi je profesionalac i ne žali sredstva samo kako bi sve bilo perfektno i kako bi publika s njenog koncerta otišla srećna. Zbog toga je trenutno najpopularnija, najuspešnija i najplaćenija naša pevačica - rekao je za "Informer" blizak Prijin saradnik koji je insistirao na anonimnosti i dodao kako su njeni bliski prijatelji i porodica pokušali da utiču na nju da ne rasipa novac, ali avaj:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Prija će od pet koncerata u Osijeku zaraditi pola miliona

- Mnogi su je savetovali da skreše troškove, da angažuje jeftiniju produkciju, da iznajmi skromniju opremu, da ne kupuje kostime od po 10.000 evra, ali ona nije želela ni da čuje. Svesna činjenice da živi svoj najveći san, koji joj se možda nikada više neće ponoviti, želi da zauvek iza njenih koncerata ostanu video-snimci kao svedočanstvo jednog vremena i njenog vrtoglavog uspeha - dodao je izvor.

Inače, pevačica je nekoliko puta naglasila da su joj koncerti u Osijeku posebni, kako ih održava blizu mesta u kom je odrastala.

- Prvo gde sam otišla jeste moja kuća, tamo sam i spavala. Odrasla sam u ovom kraju i išla u osnovnu i srednju školu... Tada sam pričala da ću jednog dana tu imati koncerte, a niko mi nije verovao. Iskreno verujem da su sada ponosni na sve ovo. Znam da je ovde i dosta onih koje poznajem, s kojima sam odrasla. Ovo su posebni koncerti za mene jer sam do 18. godine živela u Belom Manastiru. Sve je ovo za mene jako dirljivo i veoma sam srećna - rekla je Prija u Osijeku.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Prija je priredila spektakle za pamćenje publici u osijeku

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading