TRANSFER BLAMA SELME BAJRAMI! Htela opet da PROVOCIRA Srbe, svi je ODMAH PROVALILI, umešala DVE VELIKE SRPSKE ZVEZDE!

Autor:

Zabava

18.02.2024

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selma Bajrami ponovo provocira Srbe, pa se izblamirala!

TRANSFER BLAMA SELME BAJRAMI! Htela opet da PROVOCIRA Srbe, svi je ODMAH PROVALILI, umešala DVE VELIKE SRPSKE ZVEZDE!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com

Pevačica Selma Bajrami ponovo je napravila od sebe glavnu sprdnju na društveni mrežama, pokušavajući da preko imena velikih sprskih zvezda provocira Srbe. Naime, prošle noći velika balkanska zvezda Dragana Mirković napravila je spektakularni koncert u Areni, a kao specijalni gost bila je pevačica Mira Škorić, koja je imala svoj blok pesama. 

I sve bi to bilo lepo, da Selma Bajrami nije objavila snimak sa koncerta Dragane Mirković dok je Mira pevala, želeći da predstavi da je ona ušla u Srbiju. Međutim, daljom istragom, na društvenim mrežama se pojavio dokaz da je Selma ,,ukrala" snimak sa jednog profila, od momka koji je bio na Draganinom koncertu i snimao čitavu atmosferu. 

 

Komentari na društvenim mrežama su se nizali, mnogi su u neverici da je Selma i preko tuđih imena pokušala da provocira Srbe, budući da je poznato da nije dobrodošla u našu zemlju, nakon skandala koje je nizala.

- "Ova žena je totalni blam", "Kako je ispala glupa, da li je moguće da pokušava da fejkira ulazak u Srbiju?", "Do kada će ova nazovi pevačica da provocira Srbe i Srbiju?" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama koji su se nizali.

Foto: ST/Nikola Mutić, instagram.com/selmabajrami.star

Selma Bajrami objavila snimak iz Beograda

 

Podsetimo, sve je počelo kada je Selma Bajrami na jednom nastupu pmahala sa dvoglavim orlom, zbog čega se potegla peticija za zabranu ulaska u Srbiju. 

Međutim, to nije bilo dovoljno, te je ona nedavno pokušala da uđe u Srbiju, ali je bila sprečeva i policija je reagovala, te su je vratili sa aerodroma. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading