SELMA BAJRAMI SE OKOMILA NA SRPSKOG ŠAMPIONA U TENISU: Sramnim prozivkama na račun Novaka Đokovića dodatno navukla GNEV!

Autor:

Zabava

23.01.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selma Bajrami nastavlja da niže skandale, javno isprozivala Novaka Đokovića, pa izazvala buru komentara.

SELMA BAJRAMI SE OKOMILA NA SRPSKOG ŠAMPIONA U TENISU: Sramnim prozivkama na račun Novaka Đokovića dodatno navukla GNEV!

Foto: Tanjug/Ap, Instagram

Folk pevačica Selma Bajrami, koja je nedavno bila zadržana na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla", nastavlja da izaziva pažnju javnosti svojim potezima na društvenim mrežama. Nakon što joj je zabranjen ulazak u Srbiju, ona je na svom Instagram profilu podelila snimak iz srpske prestonice, a potom i video u kom peva stihove pesme kolege Halida Bešlića. Pored toga, prozvala je i teniskog šampiona Novaka Đokovića, izazivajući dodatnu pažnju svojim komentarima.

Selma Bajrami je svojim objavama na društvenim mrežama izazvala veliku pažnju javnosti. Podelila je snimak iz srpske prestonice, a zatim i video u kom peva stihove pesme "Nek puknu dušmani". Ovi potezi su izazvali reakcije i komentare, a dodatnu pažnju privukla je i prozivka Novaka Đokovića, koju je objavila na svom profilu.

Republika

Foto: Selma Bajrami/tiktok

Selma Bajrami

 

Pevačica ne prestaje da zaprepašćuje javnost sramnim pokušajima da se "opere", nakon što je, na jednom veselju, pokazivala dvoglavog orla. Dala je sebi za pravo da isproziva Novaka Đokovića i time navukla dodatni gnev javnosti:

- Novak Đoković sedi i smeje se sa Rita Orom (glasnogovornicom i zagovornicom velike Albanije) i ništa? Tada se smejemo i pravimo mimove. Ne želimo i ne upoređujemo već pričam koliko je banalno i jedno i drugo. Dok se ljudima koji nisu naši sugrađani zabranjuje pokazivanje orla, š***** ne moraju da lepe tablice dok prolaze kroz Srbiju - glasi stav koji je podelila, i očigledno podržala.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Selma Bajrami

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
mišo

23.01.2024 13:15

Pa žena ništa nije slagala. Svako voli svoje, što je i normalno- Ali , očekuje se u najmanju ruku da poštuje tuđe. Prevelika frka, koju novinari još više forsiraju , se digla oko Selme. Vraćena iz Srbije i bog te veselio, kraj. Šta je seve Dino Merlin pričao protiv i o Srbiji. pa opet puni Arenu.