PEVAĆEŠ ZA 15 EVRA! Selma Bajrami ne prestaje da provocira SRPSKU PUBLIKU, sad je dobila ŠAMAR REALNOSTI!

Autor:

Zabava

23.01.2024

11:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Selma Bajrami svakodnevno niže skandale i ne misli da stane sa provokacijama upućene srpskoj publici.

PEVAĆEŠ ZA 15 EVRA! Selma Bajrami ne prestaje da provocira SRPSKU PUBLIKU, sad je dobila ŠAMAR REALNOSTI!

Foto: Face HD TV

Selma Bajrami

Pevačica Selma Bajrami se našla u centru skandala nakon što je juče vraćena za Sarajevo po dolasku na aerodrom u Beogradu. Razlog za ovu odluku nadležnih je bio snimak star nekoliko meseci na kome je pevačica pokazivala "dvoglavog orla", simbol tzv. Velike Albanije. Ovaj događaj je izazvao brojne reakcije javnosti, kako u Srbiji, tako i u regionu.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Selma Bajrami dobila zabranu ulaska u Srbiju

Kako bi pokazala da je ne dotiču mere zabrane, Selma je na društvenim mrežama objavila snimak iz Beograda uz pesmu "Samo za tebe Beograđanko mala", a potom je u kolima pevala stihove "Neka crknu dušmani".

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić, instagram.com/selmabajrami.star

Selma Bajrami nastavlja da provocira srpaku publiku

Takođe, objavila je i snimak uz numeru Jelene Karleuše i Milice Pavlović "Masalah", na kome je bila vidno raspoložena i nasmejana. Ovi postupci izazvali su burne reakcije i komentare javnosti, a tema je postala aktuelna na svim društvenim mrežama.

- Nasikirala se - glasio je jedan od komentara, na šta je Selma odmah ironično odgovorila: "Mnogo" uz emotikon koji plače od smeha.

Nakon Selminih provokacija na društvenim mrežama, brojni komentari su se pojavili, sa negativnim tonom prema pevačici. Njen postupak isporovcirao je publiku u Srbiji, te se ova tema od juče komentariše na svim društvenim mrežama. 

Republika

Foto: Selma Bajrami/tiktok, Shutterstock

Selma Bajrami ponosno pokazivala "dvoglavog orla"

- "Kad osetiš po džepu jer nema para iz Srbije, plakaćeš al ne od smeha nego od muke", "Tek ćeš se smejati, ali od muke, kad budeš pevala za 15 evra", "Neće biti para iz Srbije više, ni tezgi, pa se ti nemoj sikirati", "Koja folirantkinja, ne prestaje da provocira Srbe"- samo su još neki komentari. 

 Iako se dugo spekulisalo da li će pevačiti biti zabranjen ulazak u Srbiju, do toga je ipak došlo, iako je ona neposredno nakon skandala istakla da se to neće desiti, te da će se vratiti na scenu u punom sjaju.

Ja ću svuda doći, to što drugi pokušavaju da mi nameste, neće im uspeti. Nisam dobila zabranu, nikada je neću dobiti! Znam da bi neki voleli, ali nadajte se uzalud. Onda bi zabranu trebalo da dobiju svi ovi koji u Bosni i Hercegovini dižu tri prsta. Nisu zabranili, to su samo pokušaji, bojkot... Selma se vraća u punom sjaju! Sve namontirano. Nemam se zbog čega izvinjavati, nisam ništa uradila - rekla je Selma tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Pantelija

23.01.2024 21:12

Probaj u Zagrebu. Šta će ti Beigrad na vodi Stark Arena Sava Centar 2.000.000 ljudi. To je za seljake. Ti si fina dama. Probaj u Zagrebu