NASTRADALA ANDRIJANA LAZIĆ PRED OCEM DRŽALA PIŠTOLJ! Noževi, puške i meci na sve strane, pevačica totalno unezverena - ove scene će vas NAJEŽITI!

Autor:

Zabava

23.01.2024

10:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Scene tragično nastradale Andrijane Lazić lede krv u žilama, u svemu učestvovao i njen otac.

NASTRADALA ANDRIJANA LAZIĆ PRED OCEM DRŽALA PIŠTOLJ! Noževi, puške i meci na sve strane, pevačica totalno unezverena - ove scene će vas NAJEŽITI!

Foto: ST/Dragan Kadić, Youtube

Pevačica Andrijana Lazić tragično je nastradala 10. januara padom sa 24. sprata u Dubaiju, a sahranjena je u Velinom selu 19. januara. Poznato je da su na dan njene sahrane na zvaničnom Jutjub kanalu objavljene dve pesme "Perverzno“ i "Ubiću te“, koje su prevashodno trebale biti objavljene u maju prošle godine.

Spot za pesmu "Ubiću te" izaziva dosta reakcija i komentara, s obzirom da se pevačica pojavljuje u scenama, u kojima koristi oružje, kao i maloletno dete, koje u rukama drži pištolj.

Međutim, jedna scena posebno je privukla pažnju, a izaziva jezu. Naime, u spotu tragično nastradale pevačice učestvuje i njen otac, Nebojša Lazić, koji je na mestu vozača, dok Andrijana na zadnjem sedištu automobila drži podignut pištolj.

Komentari ispod ovog spota nisu dozvoljini, s obzirom na celokupnu situaciju, ali internet bruji o scenama, koje su poprilično misteriozne i po mišljenju mnogih, mračne.

Inače, Andirjanin saradnik, Goran Ratković Rale ispričao da su njene pesme trebale da izađu u periodu kada se desio neviđeni masakr u Srbiji, zbog čega su premijeru odložili, ali se sudbina namestila da su one objavljene takođe na tragičan dan, tj. na dan njene sahrane.

- Dve pesme, čije smo izdavanje odložoli još u maju, kada su se desila dva masakra, izaći će na dan Andrijanine sahrane. Njen talenat ostavljam muzici, publici i njenoj porodici u amanet – rekao je Rale za Pink.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading