OPROŠTAJNO PISMO NAŠEG PEVAČA TERA SUZE NA OČI: Saopštene TRAGIČNE VESTI iz porodičnog doma Saše Kapora!

Autor:

Zabava

18.02.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Kapor objavio je tužne vesti!

OPROŠTAJNO PISMO NAŠEG PEVAČA TERA SUZE NA OČI: Saopštene TRAGIČNE VESTI iz porodičnog doma Saše Kapora!

Foto: Instagram.com

Naš popularni pevač Saša Kapor na Instagram profilu objavio je tužne vesti. Naime, kako je saopštio, njemu je 12. januara preminula baka za koju je bio mnogo vezan, zbog čega je tek sad odlučio da podeli sa svojim pratiocima ovu tužnu vest. 

Naime, Saša je na Instagram profilu objavio snimak sa bakom, a potom napisao oproštajno pismo, kojim je istakao koliko mu je ona značila kroz život. 

- Bako moja, moje srce, moj heroju, sa tobom je tog 12-tog januara otišao deo mene, jer si bila duša moje duše. Bog me je blagoslovio neizmerno da baš ti budeš jedan od temelja mog života i beskrajno sam mu zahvalan. Hvala ti što si uvek bila uz mene i što si me učila pravim vrednostima. Hvala ti što si mi spasila život i borila se u svim životnim okolnostima na koje ne možemo da utičemo i da odrastem u najbolji verziju sebe. Hvala ti i izvini, nadam se da sam uspeo bar jedan najmanji deo dobrog da ti vratim, trudio sam se koliko sam uspeo i umeo - počeo je Saša, pa nastavio:

- Sa ove tačke gledišta kao da mi je nešto govorilo da dolazi vreme rastanka, rastanka na koji nikada niko nije spreman. Bogu sam zahvalan što mi te poživeo toliko dugo ali koliko god bilo malo je, jer najmiliji kada odlaze…teško je, preteško, ali znam da si kako na zemlji tako sada i na nebu moj anđeo čuvar. I postaviću ovaj video u boji, jer si ti moje bitisanje obojila u najlepše boje koje život pruža. Tvoj omiljeni unuk Saša. Volim te beskrajno! - napisao je Saša Kapor uz video snimak. 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading