ŠOK IZDANJE BIVŠE UČESNICE "VELIKOG BRATA": Važila je za glavnu zavodnicu, a sada se OŠIŠALA NA ĆELAVO, povukla se iz javnosti zbog OVOGA!

Autor:

Zabava

17.02.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliku pažnju privukao je život bivše rijaliti učesnice ,,Velikog brata"!

ŠOK IZDANJE BIVŠE UČESNICE "VELIKOG BRATA": Važila je za glavnu zavodnicu, a sada se OŠIŠALA NA ĆELAVO, povukla se iz javnosti zbog OVOGA!

Foto: Printscreen

Stefani Banić iz Splita je tokom svog učešća u rijalitiju "Veliki brat" postala jedna od najkontroverznijih učesnica zbog svojih izjava i ponašanja koje je šokiralo brojne gledaoce. Posebno je bila u centru pažnje zbog veze sa cimerom Ervinom Mujakovićem, iako ta veza nije dugo potrajala zbog Mujakovićeve zaljubljenosti u cimerku Barbaru. Ipak, Stefani je brzo pronašla zamenu u Đorđu Đeniću, sa kojim je tokom rijalitija bila u vezi.

 


Stefani i Ervin su redovno imali intimne odnose, koji su bili toliko neprimereni za prostor pokriven kamerama da su se munjevitom brzinom proširili na društvenim mrežama i postali viralni. Ova neobična situacija izazvala je veliku pažnju javnosti, ali i postavila pitanje granica privatnosti u rijaliti programima.

Foto: Printscreen

Stefani Banić iz Velikog brata

 


Nakon završetka "Velikog brata", Stefani je dobila ponudu da uđe u rijaliti šou "Parovi", ali je istu odbila. Umesto toga, danas je aktivna na društvenim mrežama, gde je prati preko 15 hiljada ljudi. Prema njenim objavama, živi istim načinom života kao i pre "Velikog brata", ali je promenila svoj imidž. Naime, u jednom periodu odlučila je da u potpunosti odstrani kosu i neko vreme bila je ćelava, što je bio iznenadni zaokret u njenom izgledu.

Stefani Banić je svojim učešćem u "Velikom bratu" ostavila dubok trag, kako svojim kontroverznim ponašanjem, tako i neočekivanim promenama u svom životu nakon rijalitija.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading