ŠOK PRIZNANJE SANDRE REŠIĆ! Otkrila da li je bila LJUBAVNICA, pa priznala da je OVOG dečka UHODILA!

Autor:

Zabava

17.02.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sandra Rešić nikad otvorije nije pričala o ljubavnom životu!

ŠOK PRIZNANJE SANDRE REŠIĆ! Otkrila da li je bila LJUBAVNICA, pa priznala da je OVOG dečka UHODILA!

Foto: Dejan Milićević

Pevačica Sandra Rešić privukla je pažnju javnosti svojim iskrenim stavovima o preljubi, ističući da nikada ne bi prevarila osobu sa kojom je u vezi. Gostujući u emisiji "Magazin In", Sandra je govorila na temu "Moderne preljubnice", otkrivajući svoj način razmišljanja o ovoj temi.

Sandra je istakla da bi u slučaju privlačnosti prema nekoj drugoj osobi prvo raskinula postojeću vezu pre nego što bi započela novu. Ovaj iskreni pristup ljubavnim odnosima privukao je pažnju publike, jer se retko čuje javna ličnost koja otvoreno govori o ovoj temi na ovaj način.

Foto: Instagram.com

Sandra Rešić

 

- Apsolutno sam radila svašta zbog ljubavi! Jednom dečku sam visila i čekala ga ispred zgrade, a isto tako, kada mi nešto nije odgovaralo, znala sam da pretim. Nikad nisam nanela zlo nikome, ali sam i te kako znala da držim svog čoveka pored sebe - započela je priču Sandra pa dodala:

- Ako treba da me prevari, on će me prevariti u 3 i 15 popodne, neće uveče. Znam kako funkcioniše! To je nekom moje viđenje stvari. Ne idem do tog samog kraja, tu mi se uključi lampica, onda shvatim da od toga ''nema leba'', čak i da se meni možda neko svidi, pa mi zaigra u stomaku, odmah ostavim! To je kraj! Ne želim da bilo koga varam - rekala je ona i dodala:

Foto: Vladimir LUkic

Sandra Rešić

 

- Ja nikada ne bih ušla u situaciju ''moderne preljubnice''. Smatra da je to ponižavanje mene kao ličnosti i kao žene. Ja kad poželim da varam, ja ostavljam čoveka sa kojim sam.

Pored toga, pevačica je otkrila da je spremna na žrtvovanje zbog ljubavi, što je još jedan upečatljiv momenat iz njenog gostovanja. Ova iskrenost i otvorenost o osetljivim temama vezanim za ljubav i odnose nesumnjivo doprinosi njenoj popularnosti među publikom.

Sandra Rešić, svojim iskrenim stavovima i otvorenošću, nastavlja da privlači pažnju javnosti. Njeni stavovi o preljubi i ljubavi definitivno su tema o kojoj se i dalje raspravlja, a njen iskreni pristup može biti inspiracija mnogima da razmišljaju o svojim odnosima na iskren i autentičan način.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading