DA LI JE MUŽ NESTALE ANE TAJNO POBEGAO U SRBIJU? Misterija nestanka Ane Knežević u Madridu: Finansijski motivi ili ljubavna romansa?

Autor:

Hronika

17.02.2024

19:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Marija Knežević, koja je nestala početkom februara u Madridu, bila je američka državljanka poreklom iz Kolumbije.

DA LI JE MUŽ NESTALE ANE TAJNO POBEGAO U SRBIJU? Misterija nestanka Ane Knežević u Madridu: Finansijski motivi ili ljubavna romansa?

Foto: DRUŠTVENE MREŽE

 Prema rečima njene porodice i prijatelja, Ana je otputovala iz Južne Floride u Španiju da napravi pauzu od teškog razvoda od svog supruga, Srbina Davida Kneževića. Par je bio u braku 13 godina pre nego što su odlučili da se rastanu, a brakorazvodni postupak je opisan kao sporan, pre svega zbog finansijskih problema.

NESVAKIDAŠNJI NESTANAK


Dve nedelje nakon što je stigla u Madrid, Ana je nestala, a okolnosti oko njenog nestanka dobile su obrt sa pojavom misterioznih tekstualnih poruka i misterioznog čoveka uhvaćenog na snimcima. Pre saznanja o Aninom nestanku, njeni najbliži prijatelji dobili su sumnjive SMS poruke sa njenog mobilnog telefona.

U porukama se tvrdilo da je ušla u burnu romansu i odlučila da pobegne sa svojim novim dečkom, ali njeni prijatelji tvrde da to nije karakteristično za Aninu komunikaciju i da ne veruju da bi ona uradila nešto tako nesigurno.


TRAŽENJE PRAVDE


Anin brat, Huan Henao, otkrio je napetu prirodu razvoda, ističući značajnu količinu novca u igri. Uprkos potencijalnim finansijskim motivima, Anini prijatelji poriču bilo kakvu naznaku da se Ana plašila svog muža ili da je doživela zlostavljanje, ali se osim na pronalasku Ane radi i na tome da se njen suprug svakako ispita.

Takođe, trenutno se ne zna gde se David Knežević trenutno nalazi, što dodaje sloj misterije u situaciju koja se odvija.


MEĐUNARODNA POTRAGA


Međunarodno interesovanje za ovaj slučaj, kako navodi madridska policija, povećava šanse za pronalaskom Ane. Uprkos svemu, njeni prijatelji i porodica ne gube nadu da će Ana biti pronađena i da će istina izaći na videlo. Sve oči su uprte ka istrazi i potrazi za nestalom Anom Marijom Knežević, čiji nestanak ostaje obavijen velom misterije i nedoumica.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading