POGLEDAJTE KOLIKO SU SE PROMENILE KVOTE! Zvezda jutros bila autsajder! Sada situacija izgleda ovako...

Autor: M. M.

Sport

17.02.2024

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kladionice rekle svoje.

POGLEDAJTE KOLIKO SU SE PROMENILE KVOTE! Zvezda jutros bila autsajder! Sada situacija izgleda ovako...

Foto: Starsport

Luka Mitrović i Alen Smailagić

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde ponovo će se sudariti po peti put ove sezone (21) u finalu Kupa Radivoja Koraća. Borba za prvi trofej dostiže vrhunac! 

Koliko su veliki ulozi i ujednačene snage pokazuju procene kladionica. A, poslovično dobri prognozer i sata u sat menjaju brojke. Naime, sada je kvota na pobedu Crvene zvezde, branioca trofeja, naglo pala su su izabranici Janisa Sferopulosa postavili favoriti za pobedu u tom meču sa kvotom 1,76, dok je na Partizan 2,09. Zanimljivo, jutros su bukmejkeri drugačije razmišljali i crveno-belima su davali manje izglede za trijumf sa kvotom 2,10, a na crno-bele je bila 1,90. Dakle na uloženih 100 dinara podigli biste 190. 

Pored toga zanimljivo je tokom dana bilo u proceni broja poena na meču - 161.5, što su večiti prebacili u tri od četiri ovosezonska susreta. Jedino se izdvaja pretposlednji, evroligaški derbi, na kojem je Partizan podbacio poenterski, ubacivši tek 72 poena. 

Poslednje što treba izdvojiti su poeni igrača. Moglo bi se reći da je u neku ruku poklon granica Kevina Pantera od 13.5 poena. S obzirom da najčešće daje i više koševa, a da je relativno dosta odmarao na ovogodišnjem izdanju Kupa "Radivoja Koraća", treba očekivati da naturalizovani crno-beli Amerikanac kapitenski preuzme odgovornost u pohodu na trofej. 

Meč za "Žućkovu Levicu" možete pratiti na Areni Sport Premium 1, a ukoliko niste u mogućnosti, možete se uključiti na naš lajv blog, putem sajta Republika.rs. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Maricic aleksandar

17.02.2024 19:37

Kvotu obara veliki broj uplata na mec... Sto znaci da su sudije dogovorene i bice rukometa po dvorani, a ako zatreba intervenisace i tribina... Drmanje koseva, laseri, kese sa urinom, papci, upaljaci,... Bas u krajnjem slucaju neki prekid za promenu ritma..