"RATNO STANJE" U NIŠU: OGROMNE policijske snage pred večiti derbi! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.02.2024

17:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očekuje nas spektakl koji će nadamo se proteći bez incidenata.

"RATNO STANJE" U NIŠU: OGROMNE policijske snage pred večiti derbi! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaši Crvene zvezde i Partizana odmeriće snage u finalu Kupa "Radivoja Koraća".

Utakmica počinje u 21.00 časova u hali Čair u Nišu.

Ulaznice su odavno "planule", očekuje nas puna hala, a ono što daje posebnu čar je to što će u hali biti i navijači Crvene zvezde i Partizana.

Koliko je to košarkaški gledano lepo, rizik od incidenata je povećan, a tenzija se tri sata pre početka meča oseća u vazduhu.

Veliki broj policajaca pod "punom ratnom opremom" je na ulicama, a nema sumnje da će bezbednost biti na najvišem mogućem nivou.

Sva dešavanja iz Niša možete pratiti na portalu Republika.rs.

VEČITI DERBI U FINALU KUPA

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde sastaju se u finalu Kupa Radivoja Koraća (21 čas) u Nišu, što će biti peti susret večitih rivala ove sezone. Dosadašnji rezultat je potpuno izjednačen, jer su i crno i crveno beli slavili po dva puta.

Partizan je bio uspešniji u prvom evroligaškom i AdmiralBet ABA ligaškom derbiju, dok im se Zvezda revanširala u poslednja dva meča.

Favorita nema kada je u pitanju utakmica nad utakmicama, ali ako je verovati bukmejkerima, izabranici Željka Obradovića su blagi favoriti.

Kvota na trijumf Partizana je 1.90, dok se trijumf Zvezde vrednuje kvotom 2.00.

"Parni valjak" će biti oslabljen neigranjem Alena Smailagića, koji ima problem sa virusnom infekcijom, dok kod crveno-belih nije sigurno da li će nastupiti Miloš Teodosić koji muči muku sa povredom skočnog zgloba.

Očekuje nas pravi košarkaški spektakl, a ulog je ogroman, prvi trofej ove godine i možda prekretnica kompletne sezone.

"Žućkovu levicu" brani tim sa Malog Kalemegdana, koji je u prethodne tri sezone dolazio do prestižnog trofeja, a prethodno je tri puta zaredom pehar stizao u vitrine kluba iz Humske.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading