OVO JE MOMAK (33) KOJI JE PAO SA MOSTA ''DUGA'' U NOVOM SADU! Nebojša upao u Dunav i od tad mu se GUBI svaki trag!

Autor:

Vesti

17.02.2024

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, Nebojša i njegov prijatelj V. R. su se vraćali iz izlaska kada je došlo do nesreće.

OVO JE MOMAK (33) KOJI JE PAO SA MOSTA ''DUGA'' U NOVOM SADU! Nebojša upao u Dunav i od tad mu se GUBI svaki trag!

Foto: Privatna arhiva, youtube/MES TRAVEL & THINGS

Nebojša Stevanović (33) postao je tema interesovanja javnosti nakon što je nestao u Dunavu nakon pada sa mosta Duga u Novom Sadu. Detalji o njegovom izgledu i okolnostima nestanka su izazvali zabrinutost među građanima.

Apel za pomoć porodici

Nakon incidenta, majka Nada Dervić je uputila javni apel građanima da se jave ukoliko imaju bilo kakvu informaciju o nestalom Nebojši. Ovo je izazvalo veliki odziv i podršku ljudi koji su želeli da pomognu u potrazi, prenosi Kurir.

Okolnosti pada

Prema informacijama iz izvora bliskih istrazi, Nebojša i njegov prijatelj V. R. su se vraćali iz izlaska kada je došlo do nesreće. Navodno, Nebojša se popeo na ogradu mosta i krenuo da šeta po njoj, da bi se u jednom trenutku okliznuo i upao u Dunav. Ova neobična okolnost je izazvala dodatnu pažnju javnosti.

Foto: Privatna arhiva

Nebojša Stevanović

Reakcija nadležnih službi

Policija je odmah reagovala na prijavu i obavestila Vatrogasno-spasilačku službu i pripadnike granične policije. Međutim, uprkos intenzivnoj potrazi, Nebojša nije pronađen u reci. Ovo je izazvalo dodatnu zabrinutost među građanima i porodicom.

Detalji istrage

Istraga je sprovedena u skladu sa propisima, uključujući i alkotestiranje Nebojšinog prijatelja V. R. i pregled snimaka sa nadzornih kamera. Iako je utvrđeno prisustvo alkohola u krvi Nebojšinog prijatelja, snimci su potvrdili njegov iskaz o okolnostima pada sa mosta.


Nestanak Nebojše Stevanovića je izazvao veliku zabrinutost među građanima Novog Sada. Porodica i nadležne službe su u potrazi za bilo kakvim informacijama koje bi mogle pomoći u rešavanju ovog slučaja. Sve oči su uprte ka daljem razvoju događaja i nadi da će Nebojša biti pronađen.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading