MALI DŽEJ SE POJAVIO NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ!

Autor: M.P./O.B.

Zabava

17.02.2024

23:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mali Džej se pojavio na koncertu Dragane Mirković!

MALI DŽEJ SE POJAVIO NA KONCERTU DRAGANE MIRKOVIĆ!

Foto: Republika

Na nedavnom koncertu povodom 40 godina karijere popularne pevačice Dragane Mirković, desila se prava mala senzacija kada se na sceni pojavio mladi glumac Alen Selimi. Selimi, koji je stekao popularnost ulogom u filmu "Nedelja", zasnovanom na životu legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, oduševio je publiku svojim neočekivanim pojavljivanjem.

Alen Selimi, mladi glumac čija je uloga u filmu "Nedelja" o Džei Ramadanovskom izazvala veliku pažnju javnosti, iznenadio je prisutne svojim dolaskom na koncert povodom jubilarne godišnjice karijere Dragane Mirković. Njegovo prisustvo na ovom događaju dodatno je začinilo veče posvećeno slavlju muzike i umetnosti.

 


Dragana Mirković, jedna od najpoznatijih pevačica na Balkanu, proslavila je neverovatnih 40 godina uspešne karijere. Tokom ovog vremena, ona je osvojila srca publike širom regiona svojim emotivnim pesmama i harizmatičnim nastupima. Njen koncert bio je prilika da se oda priznanje njenom doprinosu muzici i kulturi.

Film "Nedelja" koji je prikazao život legendarnog pevača Džeja Ramadanovskog, ostavio je snažan utisak na publiku svojom emotivnom pričom i sjajnom glumačkom izvedbom Alena Selimija. Pojavljivanje ovog mladog talenta na koncertu Dragane Mirković dodatno je oživelo sećanja na Džeja i njegov neizbrisiv uticaj na muzičku scenu.

Alen Selimi, koji je svojom pojavom na koncertu još jednom potvrdio svoje mesto među perspektivnim mladim talentima, najavio je da ima u planu nove projekte i uloge. Publika s nestrpljenjem očekuje da vidi šta budućnost donosi ovom talentovanom glumcu, dok je koncert povodom 40 godina karijere Dragane Mirković ostao urezan u sećanjima kao veče koje je spojilo različite talente i generacije u zajedničkoj ljubavi prema umetnosti.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading