RODITELJI DRAGANE MIRKOVIĆ STIGLI U ARENU: Ne mogu da sakriju TREMU pred ćerkin spektakl u Beogradu! (VIDEO)

Autor: D.L./O.B.

Zabava

17.02.2024

19:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji Dragane Mirković stigli su da podrže svoju mezimicu!

RODITELJI DRAGANE MIRKOVIĆ STIGLI U ARENU: Ne mogu da sakriju TREMU pred ćerkin spektakl u Beogradu! (VIDEO)

Foto: Republika

Roditelji Dragane Mirković

Folk zvezda Dragana Mirković sinoć je održala prvi koncert u Štark Areni, od dva koliko je zakazala i rasprodala u ovom prostoru povodom 40 godina svoje karijere. Podsetimo, Dragana je svoje koncerte odložila za februar zbog iznenadne smrti svekrve.

Dragana je pred sam početak koncerta najavila da će se večeras u Areni pojaviti i njeni ponosni roditelji, a portal Republika zabeležio je trenutak kada su oni došli da podrže svoju mezimicu. 

 

Draganini roditelji se nisu mnogo eksponirali u javnosti, tako da ni ovaj put nisu bili raspoloženi za izjave, budući da su verovatno imali veliku tremu zbog ćerkinog koncerta i obeležavanja 40 godina trajanja. 

Dragana Mirković je još jednom potvrdila svoj status kraljice narodne muzike, privlačeći ogromnu pažnju javnosti i ostavljajući neizbrisiv utisak svojim nastupom u Štark Areni. Ovaj koncert će svakako ostati upamćen kao jedan od najznačajnijih događaja u karijeri ove popularne pevačice.

Foto: Republika

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

- Hvala što ste uveličali moj jubilej, malo sam pogledala na kratko dok sam se presvlačila, hvala vam za ove divne naslove koji su me tako usrećili i nadam se da se vidimo sutra jer ćemo imati malo više vremena da pričamo, ja sam sada toliko umorna i mokra, a sutra me čeka još duži koncert, sad samo malo uštinula neku pesmicu, a sutra dok ne popadamo. Hvala još jednom puno i vidimo se sutra - poručila je Dragana na samom kraju koncerta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading