SVOJE LJUDE NE ZABORAVLJAM, DO KRAJA SAM BILA SA NJIM: Dragana Mirković progovorila o Džeju, nećete verovati šta je sve učinila za njega! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.01.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda otkrila detalje koje do sad niko nije znao!

Folk zvezda Dragana Mirković je na konferenciji za medije otkrila da će se odreći zarade sa svoje turneje "Do poslednjeg daha", te novac pokloniti onima kojima je najpotrebniji, što je oduševilo javnost. 

Ona je takođe govorila o pokojnom kolegi Džeju Ramadanovskom, o kojem je nedavno izašao film "Nedelja", za koji Dragana kaže da još nije stigla da pogleda. Folk zvezda se takođe dotakla i prijateljstva sa Džejom, pa otkrila da mu je pomogla oko operacija koje je imao, kao i da je bio njen čest gost u Beču. 

- Dragana je otkrila da još nije bila u prilici da pogleda ostvarenje: "Ja nisam još uvek gledala premijeru, gledaću u Beču sada devetog. Džej je na neki način počeo da mnom, bio je dugo gost na mojim turnejama, on je dolazio u Beč poslednjih godina, pomogli smo mu oko zdravstvenih zahvata i da dobije penziju, pošto je tamo bio prijavljen. Ja svoje ljude ne zaboravljam, do kraja sam bila sa njim - rekla je pevačica.

Republika

Foto: e-stock

Dragana Mirković

Inače, Dragana je organizovala događaj sa organizacijom "Srbi za Srbe", te istakla da će sredstva biti poklanjana ugroženima širom regiona, gde god ona bude imala veliki koncert.

- Već sam najavila da mi je želja da ovom turnejom uveselim ljude pesmom, ali i da širim ljubav, humanost i sreću. Zato sam i donela odluku da na svakom koncertu pomognem ljudima kojima je to potrebno. Prva prilika bila je u Tuzli, gde sam pomogla sa 10 hiljada maraka samohranom ocu sa devetoro dece. Tako će biti i na drugim koncertima u regionu - rekla je folk zvezda.

- Sa organizacijom "Srbi za Srbe" sam prijatelj i saradnik već dugo tako da je bilo prirodno da na ovaj način nastavimo saradnju pa ću sa svakog koncerta u Srbiji lično izdvojiti milion dinara koji će biti upotrebljeni da obezbede krov nad glavom najugroženijim porodicama - istakla je pevačica.

Republika

Foto: e-stock

Dragana Mirković

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading