OTAC POKOJNE ANDRIJANE PRED ODLAZAK U DUBAI: Oglasio se nakon ćerkinog četrdesetodnevnog pomena!

Autor:

Zabava

18.02.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Lazić Zenga otvorio dušu posle ćerkinog pomena!

OTAC POKOJNE ANDRIJANE PRED ODLAZAK U DUBAI: Oglasio se nakon ćerkinog četrdesetodnevnog pomena!

Foto: ST/Dragan Kadic, Instagram

Nebojša Lazić Zenga, otac pokojne pevačice Andrijane Lazić, koja je tragično nastradala padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, oglasio se nakon što se navršilo 40 dana od njene smrti. Podsetimo, juče je u Velinom Selu kraj Bijeljine održan četrdesetodnevni pomen Lazićevoj.

Nebojša ne može da se pomiri sa velikom gubitkom, što je opisao u svojoj objavi na društvenoj mreži Instagram.

- Jedina moja... Dan za danom i evo četrdeset dana prođe. Četrdeset dana od kad sam te zadnji put zagrlio i osetio da je ovo moje srce suviše malo da bi u njega stala sva ljubav koju sam osećao dok si bila u mom zagrljaju. Anči moja, moja prva srećo, prva prava ljubavi koju sam osetio tog novembra kada si došla na svet. Kada sam te video shvatio sam da do tad nisam znao šta znači osetiti ljubav. Ljubav, sreća i ponos bila si ti. Sa tobom je sve počelo. Uživao sam jedina moja u svakom trenutku tvog odrastanja.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić, Instagram.com

Juče je održan četrdesetodnevni pomen Andrijani Lazić

- Tvoj prvi osmeh, prva reč, prvi korak, prvi odmor. Sa tobom sam odrastao i ja. Uz tebe sam kako si rasla shvatao da i ja tek tad počinjem da uviđam svrhu i cilj života. Koliko sam ponosan bio na svaki tvoj uspeh. Voleo sam da te zovem moj advokatić. To sam ti govorio jer si odavno bila prevazišla mene. Tvoja upornost i tvoji ciljevi davno su prevazišli sva moja očekivanja. Koliko smo još planova imali, koliko snova. A sve se ugasilo tog kobnog januara. Nedostaješ mi...Samo dve reči, a toliko govore. Nedostaješ za juče, za danas, za sutra. Nedostaje mi sve što smo imali.

- Voleo bih da mogu da vratim vreme. Da te još jače zagrlim i još jednom pomirišem. Da tvoj miris mogu da osetim sad kad te nema. Jedina moja.. ti nisi otišla. Nećeš nikad otići dok kuca ovo moje srce. Svaki otkucaj je za tebe. Promenila si samo mesto boravka. Otišla u raj, gde anđelima i jeste mesto. Jer ti si uvek bila anđeo. Sad svako veče gledam u zvezde jer znam da među njima si ti. Znam da negde od gore i ti gledaš u mene. Znam da ćeš me čekati. Jer samo je nebo dom. Volim te jedina moja... - napisao je Zenga.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Andrijanin otac je ranije najavio odlazak u Dubai

Podsetimo, Nebojša je nakon smrti svoje ćerke izjavio da će sačekati da prođe 40 dana, a da će nakon toga otići u Dubai, kako bi istražio šta se tačno desilo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading