PRVA IZJAVA OCA ANDRIJANE LAZIĆ NAKON POMENA: Zengine reči lede KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

17.02.2024

12:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nebojša Lazić, otac tragično nastradale Andrijane, oglasio se za Republiku nakon njenog četrdesetodnevnog pomena!

PRVA IZJAVA OCA ANDRIJANE LAZIĆ NAKON POMENA: Zengine reči lede KRV U ŽILAMA!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Nakon završetka pomena koji je danas održan u Velinom selu nadomak Bijeljine, tragično nastradaloj pevačici Andrijani Lazić, njen otac Nebojša Lazić, rekao je za Republiku da je jedva stajao na nogama i da je i dalje veoma loše. 

- Kako da budem? Naravno da sam loše! Jedva stojim na nogama - kratko je izustio potresen otac, koji je sve vreme bio sa porodicom i prijateljima koji su došli u velikom broju na Andrijanin pomen. Tužna povorka se zadržala neko vreme, da bi kasnije ostala porodica na grobnom mestu, koji je skroz bio prekriven cvećem i vencima sa ispisanim porukama na lentama. 

Foto: Privatna arhiva

Pomen Andrijane Lazić

Drugarice, sa kojima je provela poslednje trenutke života u Dubaiju, obukle su bele majice sa njenim likom, što su uradile i na Andrijaninoj sahrani.

Foto: Privatna arhiva

Pomen Andrijane Lazić

 

Stigao je i veliki broj Andrijaninih bivših kolega. Pre pomena, na Andrijaninom grobu zatekli smo staklenu suzu u kojoj su bile bele kale, a preko potresna poruka.

Voljeni nikada ne umiru, dok žive oni koji ih vole - glasila poruka na Andrijaninom grobu.

Inače, Andrijanin otac se pre pomena oglasio za Republiku i otkrio kako se oseća, kao i zbog čega je u sukobu sa pojedinim članovima porodice.

Foto: Privatna arhiva

Pomen Andrijane Lazić

 

Moje ćerke više nema, tu ništa ne mogu da promenim, ali mogu uvek da je se rado sećam i da odlazim na grob, da napravim pomen. U subotu je pomen mojoj Andrijani, a neki članovi familije, tako sam čuo, negoduju jer sam objavio pesme. Zato mi se ne javljaju. Misle da na tome zarađuje, što nema veze sa istinom. To je objavljeno samo da bude uspomena na nju. Te spotove je snimila, ja sigurno neću da ih bacim u kantu - rekao je Zenga za naš portal.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading