NA GROBU ANDRIJANE LAZIĆ SE POJAVILA POTRESNA PORUKA: Osvanule reči koje SLAMAJU SRCA uoči četrdesetodnevnog pomena! (VIDEO)

Autor: P. R. / B. P. M.

Zabava

17.02.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa portala Republika posetila je Velino Selo, gde je sahranjena Andrijana Lazić i gde će se danas održati četrdesetodnevni pomen!

Danas će u Velinom Selu kraj Bijeljine biti održan četrdesetodnevni pomen Andrijani Lazić, pevačici koja je tragično nastradala u Dubaiju padom sa 24. sprata. Ekipa portala Republika posetila je danas Bijeljinu, ali i Velino Selo, gde je Andrijana sahranjena.

Na Andrijaninom grobu, koji je obeležn krstom bele boje, nalazi se bela tkanina, ali i buket belih kala koje se nalaze u staklenoj suzi.

Na suzi stoji i potresna poruka za tragično nastradalu pevačicu.

- Voljeni nikada ne umiru, dok žive oni koji ih vole - glasi poruka na Andrijaninom grobu.

Inače, nedavno se za Republikui oglasio i Andrijanin otac Nebojša Lazić Zenga, koji nam je otkrio da pojedini članovi porodice ne pričaju sa njim, jer su na dan Andrijanine sahrane objavljenje dve njene pesme.

- Moje ćerke više nema, tu ništa ne mogu da promenim, ali mogu uvek da je se rado sećam i da odlazim na grob, da napravim pomen. U subotu je pomen mojoj Andrijani, a neki članovi familije, tako sam čuo, negoduju jer sam objavio pesme. Zato mi se ne javljaju. Misle da na tome zarađuje, što nema veze sa istinom. To je objavljeno samo da bude uspomena na nju. Te spotove je snimila, ja sigurno neću da ih bacim u kantu - rekao je Zenga za naš portal.

- U Dubaiju je jedan telefon po koji moram da odem, neke Andrijanine stvari koje su morale da se zadrže. Ostatak je ovde. Samo ja znam kako mi je, ne mirim se i dalje sa činjenicom da mi ćerke nema, ali šta je - tu je - istakao je Zenga.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nebojša Lazić Zenga

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Zar

18.02.2024 07:42

Mora ovo da se iznosi za javnost ?