TETOVAŽA POGINULE ANDRIJANE U DUBAIJU OTKRIVA ISTINU: Fotografija sa misterioznim muškarcem joj je ZAPEČATILA sudbinu! (FOTO)

Autor:

Zabava

05.02.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo simboliku tetovaže Andrijane Lazić, nastradale pevačice u Dubaiju!

TETOVAŽA POGINULE ANDRIJANE U DUBAIJU OTKRIVA ISTINU: Fotografija sa misterioznim muškarcem joj je ZAPEČATILA sudbinu! (FOTO)

Foto: printscreen/instagram

Pevačica Andrijana Lazić (28) poginula je 10. januara u Dubaiju, nakon što je tamo otputovala sa drugaricama i pala sa 24. sprata jedne zgrade, a sahranjena je devet dana kasnije u rodnom mestu Velino selo. Međutim, detalji oko njene misteriozne smrti i dalje intrigiraju široku javnost i mnogima ne daju mira ni nakon što je Lazićeva ispraćena na večni počinak.

Međutim, jedan detalj koji nam je privukao pažnju na Instagram profilu nastradale Andrijane jesu fotografije na kojima se može videti njena tetovaža u crnoj boji na desnoj podlaktici kod ručnog zgloba u obliku slova "R".

Kako smo uspeli da otkrijemo detaljnom analizom, pokojna pevačica tu tetovažu nije posvetila nijednom članu porodice, jer njihova imena ne počinju na to slovo, već je to učinila kako bi dokazala večnu ljubav dečku Radetu. Andrijana se fotografisala sa njim pre nekoliko godina, kada je njihova romansa i započeta, saznaje Republika, a kako se može videti na slici, Lazićeva uživa u njegovom zagrljaju, a i svoju ruku je prebacila preko njegove noge.

Republika

Foto: Privatna arhiva

Andrijana Lazić u prisnom izdanju sa momkom Radetom

Podsećanja radi, kako je Republika saznala, porodica Lazić je vrlo pobožna, čemu svedoče i njihove objave na društvenim mrežama. Kako su voleli da se familijarno okupe u kući, Andrijanin otac, Nebojša Lazić Zenga, poklonio joj je brojanicu, kako bi je pratio anđeo čuvar gde god da krene. 

Nebojša je od malena učio decu o veri, išli su na liturgije, to se znalo, vrlo su okrenuti ka Bogu, molitvi... Koliko znam, pre nego što je Andrijana krenula za Dubai, Zenga joj je dao brojanicu, da je čuva, jer je ona bila lepa kao anđeo i sigurno je imala svog anđela čuvara. To joj je poklonio pred put - otkrio je izvor za naš portal, te se zaključuje da je Lazićeva kobne noći nosila upravo očev poklon.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Urke

06.02.2024 02:17

Pa nije sačuvala ni vera ni brojanica...

Oggy

06.02.2024 09:41

Vrlo pobožna i patrijarhalno vaspitana pa se kao takva oblači kao uličarka...bravo za vaspitanje...sigurno nije zaslužila takvu smrt ali pobožno vaspitani ne idu sa drugaricama u Dubai i ne padaju sa 24 sprata

Odgovori 11 1