JEZIV PRIZOR ISPRED KUĆE ANDRIJANE LAZIĆ: Nepomično leži, od tragedije ne dolazi sebi!

Autor:

Zabava

03.02.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne prestaje da tuguje nakon smrti mlade pevačice!

JEZIV PRIZOR ISPRED KUĆE ANDRIJANE LAZIĆ: Nepomično leži, od tragedije ne dolazi sebi!

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook.com/Andrijana Lazić

Tragična smrt Andrijane Lazić ostavila je neizbrisiv trag u srcima njenih najbližih, ali i u srcu njihovog kućnog ljubimca, rotvajlera. Ova porodica, koja je doživela nepojmljiv gubitak, suočava se sa tugom koju je teško opisati.

Rotvajler porodice Lazić pokazao je neverovatnu vezanost za Andrijanu. Od dana njene sahrane, pas je gotovo nepomičan ispred kapije porodične kuće, odbijajući hranu i pokazavajući duboku tugu, prenosi Telegraf. Ovaj primer odanosti i tuge snažno ilustruje koliko veza između čoveka i psa može biti snažna i duboka.

Republika

Foto: Facebook/Instagram, Shutterstock

Pevačica Andrijana Lazić

Podsećanja radi, Republika je posetila kuću u kojoj je živela Andrijana i obavila jako potresan razgovor sa njenim ocem, dan nakon što je saopštio da mu je ćerka tragično nastradala tokom boravka u Dubaiju. 

On nam je tada govorio da je njihov pas osetio da se nešto tragično desilo i da je u noći kad je Andrijana izgubila život predosetio, pa čak i "plakao". 

- Pas je tu noć kad je Andrijana umrla cvilio kao nikad u životu. Izašli smo da vidimo šta se dešava, posle je došao do vrata i na kraju sam ga pustio da uđe u kuću - započeo je  tada Andrijanin tata.

- To je veliki pas, živi u dvorištu, ima kućicu i retko kad smo ga puštali unutra. On je predosetio šta se dešava i na kraju smo se šokirali scenama. Kad je ušao u dnevnu sobu, samo je ležao i plakao. Videli smo da psu idu suze, nismo mogli da verujemo - govorio je a Republiku. 

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Facebook.com/Andrijana Lazić

Andrijana Lazić i njen pas

Inače, Andrijanin otac je obavestio javnost da će nakon 40 dana u javnost izaći sa zvaničnim saopštenjem.

Naši pravoslavni običaji nalažu nam ćutanje u periodu od 40 dana. Ja, kao pripadnik MUP- a, u svakodnevnom sam kontaktu sa Direktorom policije u Dubaiju, Isa Ahmedom Salem Ahmedom i čim prođe 40 dana, idem direktno u Dubai da direktno uzmem učešća u istrazi.

Samo želim da kažem da njene drugarice, sa kojima je bila u Dubaiju, nisu ni pod kakvom sumnjom i da je zato policija dozvolila njihov povratak kući. Ja sam direktno tražio od Direktora policije da ih pusti. Nakon 40 dana ću se direktno obratiti javnosti i molim vas da se do tada strpite - napisao je on na Fejsbuku.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrijana Lazić i njen otac Nebojša

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading