ANDRIJANA DOBIJALA PRETNJE SMRĆU? Otac Nebojša spreman da PROGOVORI, tajnu čuva NJEN TELEFON!

Autor:

Zabava

01.02.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ispituje se telefon Andrijane Lazić, pevačice koja je stradala padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju!

ANDRIJANA DOBIJALA PRETNJE SMRĆU? Otac Nebojša spreman da PROGOVORI, tajnu čuva NJEN TELEFON!

Foto: Shutterstock, Facebook, Pixabay.com

Smrt pevačice Andrijane Lazić (28), koja je tragično nastradala padom sa 24. sprata zgrade u Dubaiju 10. januara ove godine, i dalje je misterija. Andrijana je sahranjena 19. januara u Velinom Selu kraj Bijeljine, a kako nezvanično saznajemo, pred smrt je dobijala i pretnje.

- Andrijana je pred pad dobijala pretnje smrću, pa se trenutno ispituje sve što se nalazi u njenom telefonu. Smatra se da je njen telefon i sadržaj u njemu ključan. I dalje su svima čudne okolnosti oko njene smrti. Mnogima nije jasno kako je to mogla slučajno da padne sa zgrade, a ispituju se i navodi da je izvršila samoubistvo - navodi za Republiku izvor, koji je želeo da ostane anoniman.

Podsetimo, Andrijanina porodica je nekoliko dana nakon njene smrti dobila izveštaj policije iz Dubaija, u kojem je navedeno da je reč o nesrećnom slučaju.

- Napominjemo da je 10. januara 2024. pomenuta žena (Andrijana Lazić, prim.aut.) umrla od posledica pada sa visine. Sve procedure su završene i nema prigovora na izdavanje potvrde o smrti - navodi se između ostalog u izveštaju.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrijana i Nebojša Lazić

Njen otac Nebojša Lazić je ranije izjavio da će se oglasiti i otkriti više detalja nakon što se navrši 40 dana od Andrijanine smrti. Kako se ranije pisalo, on će otići i u Dubai, kako bi saznao više stvari o tragičnoj smrti svoje mezimice.

Poznati kriminolog Ratomir Antonović, iz Centra za bezbednost, istrage i odbranu - DBA, u emisiji "Novo jutro" kod voditeljke Jovane Jeremić je pričao o ovom slučaju, te istakao da prvo treba ispitati drugarice koje su bile sa njom.

- Zaista velika tragedija, saučešće porodici. Ne možemo da zaključimo da se radi o depresivnoj ili anksioznoj osobi, da bi mogao taj događaj da se podvede kao namerno skakanje. Istraga mora da bude usmerena ka samom Dubaiju, sa kim je bila u tom momentu. Da li je imala neku svađu, koja bi mogla da bude okidač. Na osnovu njenog profila ličnosti, vidimo da je bila vedra, uspešna devojka i fine, uzorne porodice... Radi se o devojci koja mogla još mnogo toga da da, svojoj zemlji i regionu, zaista velika tragedija - rekao je kriminolog.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Ratomir Antonović, kriminolog

- Izveštaj je jako štur, to je rekao otac, da je dobio izveštaj da je reč o nesrećnom slučaju. Kao i da su drugarice njene u trenutku same nesreće spavale - dodao je reporter.

- Ja bih tu otvorio oči. To je događaj koji ne bi mogao da prođe tako neopaženo. Tamo su viši spratovi obezbeđeni, ne možete vi da otvorite prozor tek tako. Drugačiji je sistem. Ne može kao kod nas bez poteškoća. Istraga mora odatle da krene. Ali nažalost, i ranije smo dobijali šture izveštaje kad neko naš strada u inostranstvu. Ovo će sigurno biti zatvoreno kao nesrećan događaj, kao samoubistvo. Bojim se da će biti kraj, a da se neće saznati istina - nastavio je kriminolog.

- Da li ćemo dobiti izjave njenih drugarica? Gde su te drugarice? - pitala je voditeljka Jovana Jeremić.

- Treba od drugarica krenuti istragu, Jovana je to divno zaključila, svaki pravnik bi kreno od toga. Da se ispitaju te devojke, da vidim šta će da nam kažu. Nije bitno šta se desilo u samom momentu, nego neposredno pre - dodao je kriminolog.

- Treba da se ispita i da li je devojka imala neprijatelje. pad sa 24. sprata je dosta sumnjim - dodala je voditeljka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading