ŠOK I NEVERICA U SUDNICI, POROTA ZANEMELA! Majka dečaka koji je ZVERSKI ubio 4 školska druga se izjasnila povodom kupovine pištolja!

Autor:

Svet

02.02.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona se izjasnila u prvom suđenju protiv nje i svog supruga Džejmsa, optuženih za nehajno postupanje u vezi sa oružjem koje je njihov sin koristio za zločin!

ŠOK I NEVERICA U SUDNICI, POROTA ZANEMELA! Majka dečaka  koji je ZVERSKI ubio 4 školska druga se izjasnila povodom kupovine pištolja!

Foto: Tanjug/AP Photo/Carlos Osorio

Majka Dženifer Krambli, koja se suočava sa optužbama za kupovinu ili čuvanje pištolja kojim je njen sin počinio stravičan zločin u srednjoj školi Oksford, izjavila je danas pred sudom da nije kriva po tim optužbama.

Ona se izjasnila u prvom suđenju protiv nje i svog supruga Džejmsa, optuženih za nehajno postupanje u vezi sa oružjem koje je njihov sin koristio za pucnjavu, prenosi Rojters.

Optužbe protiv Džejmsa Kramblija

Džejms Krambli, koji je kupio pištolj svom sinu samo nekoliko dana pre tragedije, takođe se suočava sa suđenjem zakazanim za mart. On je nabavio pištolj kalibra devet milimetara, a tužioci tvrde da je nemarno postupao i nije na siguran način držao oružje, što je omogućilo njihovom sinu da ga koristi za zločin.

Priznanje krivice Itana Kramblija

Itan Krambli, koji je u vreme pucnjave imao samo 15 godina, priznao je krivicu po više od 20 tačaka optužnice, uključujući četiri za ubistvo prvog stepena. U decembru prošle godine osuđen je na doživotni zatvor bez mogućnosti uslovnog otpusta.

Foto: youtube/printscreen

Itan Krambli

Optužbe tužilaca

Tužioci tvrde da su roditelji Itana Kramblija bili svesni da je mentalno stanje njihovog sina bilo "upitno" i da je predstavljao opasnost po druge, ali su mu ipak dozvolili pristup vatrenom oružju, uključujući pištolj kojim je počinio stravičan zločin.

Zakoni o posedovanju oružja u Mičigenu

U Mičigenu, deca mlađa od 18 godina smiju da poseduju pištolj jedino kada love ili vežbaju gađanje na metama u streljani uz prisustvo odraslih, kao i u drugim ograničenim okolnostima.

Ova tragična priča izazvala je brojne kontroverze i postavila pitanje odgovornosti roditelja u vezi sa držanjem oružja u domaćinstvu gde žive deca. Suđenje Dženifer i Džejmsa Kramblija privuklo je pažnju javnosti, a ishod ovog slučaja će sigurno imati šire posledice u raspravi o zakonima o oružju i odgovornosti roditelja u Sjedinjenim Američkim Državama.

(Rojters)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading