KALAŠNJIKOVIM UBIO 12 ROĐAKA! Kišu metaka sasuo u porodicu nakon svađe - HOROR!

Autor:

Svet

17.02.2024

10:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Iranu muškarac (30) ubio 12 osoba.

KALAŠNJIKOVIM UBIO 12 ROĐAKA! Kišu metaka sasuo u porodicu nakon svađe - HOROR!

Foto: Shutterstock, Ap

Tridesetogodišnji muškarac sa jugoistoka Irana automatskom puškom ''kalašnjikov'' ubio je svojih 12 rođaka. Sve se dogodilo u ruralnom području ove zemlje, a kako prenose mediji, ovo je najsmrtonosnija pucnjava koja je u poslednjih nekoliko decenija prijavljena u toj zemlji.

On je rano jutros pucao na svog oca, brata i ostale rođake, navodno zbog porodične svađe, rekao je Šef odeljenja za pravosuđe provincije Kerman, Ebrahim Hamidi, za poluzvaničnu iransku novinsku agenciju ISNA.

U izveštaju, u kojem nije identifikovan napadač, navodi se da je napadač tokom napada koristio "kalašnjikov".

U Iranu je držanje puške za lov dozvoljeno, i one su, kako prenosi AP, uobičajene u ruralnim delovima te zemlje. Inače, poslednjih nekoliko godina u Iranu raste nasilje usled sve lošije ekonomske situacije.

Tako je pre pre dve godine, jedan službenik, koji je otpušten iz državnog finansijskog konglomerata u ruralnoj oblasti na jugu Irana, otvorio je vatru na svom bivšem radnom mestu, i tom prilikom ubio tri osobe i ranio još pet, pre nego što se ubio, prenosi Tanjug.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading