OTAC POKOJNE ANDRIJANE PORUČIO KROZ SUZE: Spremam pomen ćerki, ne verujem da je više nema! Otkrio sa kime u porodici ne razgovara! (FOTO)

Autor:

Zabava

15.02.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Dubaiju je jedan telefon po koji moram da odem, kaže utučeni otac nastradale pevačice.

OTAC POKOJNE ANDRIJANE PORUČIO KROZ SUZE: Spremam pomen ćerki, ne verujem da je više nema! Otkrio sa kime u porodici ne razgovara! (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić, Republika, Instagram

Otac tragično nastradale pevačice Andrijane Lazić, Nebojša Lazić, kaže za Republiku da je počeo da sprema pomen ćerki Andrijani Lazić, ali i da su se neki dalji članovi familije bunili jer je na dan sahrane objavio dve pesme koje je snimila pre tragedije. Nebojša tvrdi da na takve stvari ne obraća pažnju, a najvažnije mu je da sada ode u Dubai, gde su ostale još neke njene stvari, a koje su morale da budu zadržane.

Foto: printskrin

Andrijana Lazić

 

- Moje ćerke više nema, tu ništa ne mogu da promenim, ali mogu uvek da je se rado sećam i da odlazim na grob, da napravim pomen. U subotu je pomen mojoj Andrijani, a neki članovi familije, tako sam čuo, negoduju jer sam objavio pesme. Zato mi se ne javljaju. Misle da na tome zarađuje, što nema veze sa istinom. To je objavljeno samo da bude uspomena na nju. Te spotove je snimila, ja sigurno neću da ih bacim u kantu - rekao je Zenga za naš portal, pa je dodao:

- U Dubaiju je jedan telefon po koji moram da odem, neke Andrijanine stvari koje su morale da se zadrže. Ostatak je ovde. Samo ja znam kako mi je, ne mirim se i dalje sa činjenicom da mi ćerke nema, ali šta je - tu je.

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram.com

Andrijana Lazić

 

Podsećamo, Nebojša Lazić je u prvoj ispovesti nakon tragedije za naš portal otkrio kako je ubeđen da je Andrijana imala napad astme, te je tako pala sa balkona, na koji je verovatno izašla kako bi napravila selfi. Drugarice su, kako je preneto spavale i nisu čule nikakvu buku ili zvuk pada, što su rekla i njemu po dolasku na sahranu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading