"ODLAZAK, A SRCE NAM JE PUNO": Crno-beli dres menja za crveno-bele boje - mladi napadač je napravio veliki iskorak u karijeri! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.02.2024

19:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strelac deset ligaških golova protekle jeseni.

"ODLAZAK, A SRCE NAM JE PUNO": Crno-beli dres menja za crveno-bele boje - mladi napadač je napravio veliki iskorak u karijeri! (VIDEO)

Foto: FK Partizan Uljma

Popov pred novim izazovom

Tim iz Uljme do ove sezone vezao je osam uzastopnih godina u okviru PFL-a Pančevo, međutim za aktuelno prvenstvo ekipa je uzela učešće u okviru Druge južnobanatske lige (grupa Istok).

Republika

Zimsku pauzu sastav Partizana provodi na trećoj poziciji na tabeli, sa osam bodova zaostatka za mestom koje vodi u baraž za plasman u viši rang, dok je lider udaljen velikih 15 bodova. Tokom aktuelnog prelaznog roka u Uljmi su stigla određena pojačanja u seniroskom timu, ali je sada potvrđen i jedan "veliki" odlazak.

Šesnaestogodišnji Milan Popov početkom sezone priključen je prvom timu, ovaj mladi napadač je tokom jesenjeg dela pružio impresivne partije, koje nisu ostale nezapažene od strane mnogih klubova.

Popov je protekle jeseni bio redovan član postave crno-belih za polusezonu je uspeo da se upiše deset puta u listu strelaca. Njegov učinak dodatno dobija na značenju ako se zna da je pre toga bio član kadetske selekcije, i da su ovo za njega prvi seniorski minuti.

Republika

Foto: FK Partizan Uljma

Popov sa kapitenskom trakom oko ruke

Popov je ove zime dobio poziv trenutno devetoplasiranog tima Prve lige Srbije, OFK Vršca, i to je bio poziv koji se ne odbija. Svi u Partizanu su bez razmišljanja podržali Milana da napravi iskorak u svojoj karijeri, i on će u narednom periodu biti član mlađih selekcija Vršca. 

 

 

Samo interesovanje prvoligaša, kao i potvrda transfer Popova u OFK Vršac, je još jedan pokazatelj da se u Uljmi radi kvalitetno na svim nivoima, i da se u mlađim kategorijama Partizana "bruse biseri", koji će tek dobiti šansu da se pokažu i dokažu u prvom timu.

Popov je protekle jeseni dobio svoju priliku u Drugoj južnobanatskoj ligi, istu je na pravi način iskoristio, i sada će ovaj mladi napadač nastupati u klubu na dosta većem nivou.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading