NAJLEPŠE ZA KRAJ: Gačić je zadovoljan prelaznim rokom - Stevanović je šlag na torti!

Autor:

Sport

15.02.2024

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegovo iskustvo iz Nemačke, ali i u dresu Čukaričkog će dosta značiti timu.

NAJLEPŠE ZA KRAJ: Gačić je zadovoljan prelaznim rokom - Stevanović je šlag na torti!

Foto: FK Voja Gačić

Seniorski tim Voje Gačić počeo je da se takmiči od sezone 21/22 i već u svojoj drugoj takmičarskoj godini izborio je plasman u Drugu južnobanatsku ligu, gde se trenutno nalazi.

Republika

Nakon prvog dela sezone ekipa sa 19 osvojenih bodova drži peto mesto na tabeli, vodeći duo je već odmakao dosta od svih ostalih timova u ligi, pa će osnovni cilj tima iz Pančeva na proleće biti da se što pre i matematički izbori opstanak u ligi.

Prvi čovek kluba, Miodrag Gačić je jasno poručio da će ove zime tim biti izmenjen u velikoj meri, da će se polako igrački kadar spremati za narednu sezonu u kojoj će ambicija biti da se sastav Voje Gačić bori za plasman u PFL Pančevo.

U samoj završnici prelaznog roka dogovorena je saradnja sa dva jako kvalitetna fudbalera. Nikola Obradović se posle godinu dana provoedenih u Slogi iz Banatskog novog sela vratio u sastav Voje Gačić. 

Dok je za kraj transfer perioda "odjeknula ponoćna bomba" u Pančevu. Bivši igrač Čukaričkog, Prve Iskre iz Bariča, Srema iz Jakova, Mladog Proletera, Vladimiraca i nemačkog Ingolstadta, Darko Stevanović zadužio je opremu Voje Gačić, Ovaj polivalentan fudbaler biće veliko pojačanje i osveženje za ekipu, sigurno je da će svojim dosadašnjim iskustvom i znanjem dosta doprineti u narednom periodu.

Treba napomenuti da su protekle nedelje stigla i dva mlada i talentovana fudbalera, Uroš Ćosić je stigao iz Mladosti (Vojlovica), dok je defanzivac Marko Kovačević nakon Mundijala i Mladosti iz Vojvlovice odlučio da karijeru nastavi u opremi Voje Gačić.

Zvanično, tim Voje Gačić je ojačan sa osam zimskih novajlija, i povodom toga za naš portal oglasio se prvi čovek, ujedno i trener seniorske ekipe, Miodrag Gačić:

- Kao što sam i najavio totalno smo promenili ekipu od jesenas, glavni cilj je da obezbedimo na proleće opstanak, a da se onda okrenemo stvaranju tima za novu sezonu i velike ambicije. Dobro radimo na treninzima, očekujem da spremni dočekamo početak drugog dela sezone. Zadovoljan sam učinjenim tokom zimskog prelaznog roka, i nadam se da ćemo uz malo sreće zabeležiti dosta bolje rezultate.

Prolećni deo prvenstva Južnobanatske "Segunde" počinje sredinom marta (17.03), u prvom kolu sastav Voje Gačić gostuje Proleteru iz Mramorka.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading