IGRAČ ZA SUPERLIGU: Vezista PSV-a dogovorio je sve uslove saradnje sa OFK Beogradom! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.02.2024

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Momak o kojem će se tek pričati.

IGRAČ ZA SUPERLIGU: Vezista PSV-a dogovorio je sve uslove saradnje sa OFK Beogradom! (VIDEO)

Foto: OFK Beograd

Sedamnaest bodova prednosti ima OFK Beograd u odnosu na prvo pratioca, što je svakako prednost koja teško može biti "prosuta" do kraja sezone. Na Karaburmi se uveliko svi spremaju za povratak u Super ligu Srbije, što se pokazalo i po transferima ove zime.

Republika

Izabranici trenera Simo Krunića trenutno se nalaze na priprema na Kipru, u Larnaci, gde veliki broj klubova iz naše zemlje provodi zimske pripreme. Prvenstvo Prve lige Srbije počinje drugog marta, pa je ekipi ostalo nešto malo više od 15-tak dana do prolećne premijere.

Po informacijama koje stižu iz više izvora, uprava OFK Beograda dogovorila je saradnju sa fudbalerom koji je od leta 2021. godine u holandskom PSV-u. U pitanju je Konstantinos Evirpidou, igrač koji nastupa pod nacionalnom zastavom Kipra.

Upravo je na Kipru Konstantinos napravio prve fudbalske korake, u mlađim kategorijama Dohe, kasnije i AEK Laranke odakle je otišao u U17 selekciju PSV-a, a zatim je prešao i u jednu godinu stariju generaciju.

 

 

Evripidua je mladi centralni vezista koji tek treba da se pokaže i dokaže u seniorskom fudbalu, i na Karaburmi veruju da će u njihovom dresu pokazati sav svoj talenat, i da će biti veliko pojačanje kako za proleće, tako i za sledeću sezonu kada se u potpunosti prilagodi uslovima u novoj sredini.

U dresu Kipra nastupao je u mlađim kategorijama, protekle godine zabeležio je pet nastupa u U19 selekciji, uskoro se može očekivati i njegovo priključivanje u prvi držvani tim u njegovoj zemlji.

Prolećni deo prvenstva OFK otvara pred svojim navijačima protiv Grafičara, utakmica je zakazana za 2. mart.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading