DOBRO POZNATO LICE MEDOŠEVAČKOJ PUBLICI: Na obostrano zadovoljstvo saradnja je obnovljena!

Autor:

Sport

15.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zauzeće svoje mesto uz levu aut liniju.

DOBRO POZNATO LICE MEDOŠEVAČKOJ PUBLICI: Na obostrano zadovoljstvo saradnja je obnovljena!

Foto: FK Napredak Medoševac

Igra se u Medoševcu već sedma vezana sezona u okviru Beogradske zone, ekipa se odlično snalazi u aktuelnom rangu, mada je protekle jeseni igrala u promenjivoj formi.

Republika

Učinak od šest trijumfa, isto toliko poraza uz tri remija bio je dovoljan za plasman na desetu poziciju na tabeli, koja trenutno vodi u baraž za opstanak u ligi. Situacija u prvenstvu je takva da se trenutno šest klubova nalazi u zoni ispadanja, što na proleće garantuje veliku borbu za opstanak.

Uprava kluba iz Medoševca je u proteklom periodu dogovorila zimska pojačanja, a sada je krenula i sa zvaničnom promocijom istih na društvenim mrežama. Prvi zimski novajlija je dobro poznato lice svim simpatizerima Napretka.

Dvadesetdvogodišnji Teodor Milinković se nakon pauze od šest meseci vraća u takmičarski pogon, i opet je odlučio da zaduži opremu ekipe. Dobro poznato lice medoševačkoj publici će ovog proleća zauzeti svoje mesto uz levu aut liniju.

Svojim ponašanjem i zalaganjem u prethodnom mandatu zaslužio je poštovanje domaće publike, svi veruju da će u narednom periodu ponoviti partije koje je pružao, i da će se zajedno sa navijačima opet slaviti novi uspesi kluba.

Milinković je pored Napretka u dosadašnjoj karijeri nastupao i TEK Slogu i Kolubaru, dok je aktivan i na parketu gde trenutno brani boje KMF Aranđelovca. 

Igrači se uveliko nalaze u trenažnom procesu, proteklog vikenda je odigrana treća kontrolna utakmica u sklopu priprema za nastavak prvenstva. Prvi ligaški meč sastav Napretka igra drugog marta kada će pred svojim navijačima ugostiti ekipu Zuce 2019.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading