KAPITEN CRNO-BELE ŠAMPIONSKE GENERACIJE NA NOVOJ ADRESI: Vremena za odmor nema, cilj je plasman u viši rang!

Autor:

Sport

14.02.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odličan posao!

KAPITEN CRNO-BELE ŠAMPIONSKE GENERACIJE NA NOVOJ ADRESI: Vremena za odmor nema, cilj je plasman u viši rang!

Foto: FK FAP Priboj

Zimska pauza u Priboju provodi se na drugoj poziciji na tabeli, sa pet bodova zaostaka za jesenjim prvakom, Borcem iz Čačka.

Republika

Uprava FAP-a u aktuelnom prelaznom roku bila je jako vredna, dosta novih, proverenih igrača stiglo je u Priboj sa jednim ciljem, a to je plasman u viši rang takmičenja. Da bi se ciljevi ostvarili pre svega je neophodno da se stigne lider, koji je u okviru osmog kola poražen na gostovanju prvom pratiocu rezultatom 3:1.

Pred sam kraj prelaznog roka čelni ljudi "kamiondžija" dogovorili su novo zimsko pojačanje. Devetnaestogodišnji Mirsad Miraljemović u nastavku sezone nastupaće u okviru Srpske lige Zapad u dresu FAP-a.

Mirsad je prve fudbalske korake napravio u Novom Pazaru, nakon čega je karijeru nastavio u mlađim kategorijama Partizana i Teleoptika. Miraljemović je nakon crno-belih otišao u Slovačku gde je nastupao za U19 selekciju Podbrezove, odakle je proteklog leta otišao u Tutin.

Protekle jeseni mladi defanzivac bio je redovan član postave u srpskoligaškom karavnu na Zapadu, u nastavku sezone će promeniti dres, ali će ostati u ligi sa kojom je dobro upoznat. Duel njegovog sada već bivšeg i sadašnjeg kluba u prvom delu sezone igran je u Tutinu, isti je završen bez golova, a Mirsad je tada na terenu bio do pred samu završnicu meča (izmenjen je u 81. minutu).

Osvajač šampionata u U17 kategoriji sa crno-belima u sezoni 20/21 je "bonus" igrač, što će svakako dosta značiti, imajući u vidu da fudbaleri sa njegovim statusom dobijaju priliku zbog pravila o prisutnosti na terenu tzv "bonusa".

Drugi deo sezone sastav FAP-a otvara na gostovanju Poletu iz Ljubića, prvi duel ova dva tima u Priboju završen je pobedom domaćina rezultatom 2:0.

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading