POČETAK PLODONOSNE SARADNJE: Predsednik Mirković je "osvežio" klub za nastavak prvenstva!

Autor:

Sport

14.02.2024

18:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast čelnim ljudima kluba na velikom radu i trudu.

POČETAK PLODONOSNE SARADNJE: Predsednik Mirković je "osvežio" klub za nastavak prvenstva!

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Već u prvim danima nove kalendarske godine iz redova fudbalskog kluba Kosovo (Zvezdan) stigle su informacije o određenim promenama.

Predsednik kluba, Milan Mirković je na održanoj skupštini obavestio sve prisutne o određenim promenama, tom prilikom napomenuo je da je igrački kadar ojačan sa par proverenih imena, i da je u planu da se do kraja prelaznog roka nastavi sa pojačanjima.

Republika

Jako težak period je iza tima, bilo je mnogo pitanja šta i kako dalje, ali su na kraju svi zajedno odlučili da pre svega odlazaka neće biti, i da će tim ostati na okupu i za nastavak sezone, što je jako bitno. Uz prava pojačanja rezultati će sigurno biti dosta bolji na proleće.

Po najnovijim informacijama iz kluba, igrači tima iz Zvezdana će na proleće imati priliku da obuku nove dresove, koje je trener Mirković preko saradnje sa Igorom Račićem i Slavišom Mladenovićem uspeo da obezbedi.

Republika

Foto: FK Kosovo Zvezdan

Igor i Mirković sklopili dogovor

Saopštenje prvog čoveka fudbalskog kluba Kosovo iz Zvezdana prenosimo u celosti:

- U ime svih članova kluba, želim od srca da se zahvalim svojim prijateljima i velikim ljubiteljima sporta, Igoru Račiću i Slaviši Mladenoviću, za pomoć i podršku našem sportskom kolektivu. Živeli i u sreći da poslouje Vaša firma "Boja" i u sledećem veku. Donacijom dresova i štampe saradnje je uspostavljena, i ovo je samo početak jedne velike priče, koja će se nadam se nastaviti i u budućnosti. 

Drugi deo prvenstva počinje 3. marta, kada će na programu biti zaostalo kolo iz jesenjeg dela šampionata, a zatim će krenuti po rasporedu nastavak lige. Klub je potvrdio da je igrački kadar ojačan sa šest novih fudbalera, što je još jedan pokazatelj, da je i pored slabih rezultata, tim iz Zvezdana privlačan novajlijama. Iz toga se može zaključiti da je reč o stabilnom sportskom kolektivu, koji je dobro organizovan i koji će sigurni imati svetlu budućnost.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading