UPRAVA JE U NJEGOVOM SLUČAJU MORALA DA POPUSTI: "Pravilo" koje je do sada važilo je prekršeno! (VIDEO)

Autor:

Sport

14.02.2024

18:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema vremena za odmor.

UPRAVA JE U NJEGOVOM SLUČAJU MORALA DA POPUSTI: "Pravilo" koje je do sada važilo je prekršeno! (VIDEO)

Foto: FK Hajduk Beška

Radi se u Beškoj na visokom nivou već neko vreme, dok je po mnogima aktuelni zimski prelazni rok jedan od boljih u skorijoj istoriji kluba.

Republika

Uprava trenutno petoplasiranog tima Vojvođanske lige Jug je odlučila da ove zime dovodi isključivo fudbalere iz višeg ranga, kako bi sigurno ojačali tim za nastavak sezone, ali i sam kvalitet lige je dosta veći, imajući u vidu koja imena će nastupati na proleće u njemu.

Pričali smo već sa direktorom Tatićem o aktuelnoj sezoni i ciljevima u istoj, i tada je Siniša za naš portal izjavio da je plan da se ekipa domogne mesta koje će pružiti šansu da se kroz baraž domognu višeg ranga.

U toku jučerašnjeg dana stigla je potvrda novog zimskog pojačanja, ali je ovoga puta "formula" nešto drugačija. Devetnaestogodišnji Stefan Umićević zadužio je opremu Hajduka iz Beške i u nastavku sezone nastupaće u njihovom dresu.

 

 

Prve fudbalske korake Stefan je napravio baš na terenu Hajduka, gde je nakon par godina stigao do omladinskog fudbala, ali u dresu Feniksa iz Stare Pazove. Leta 2022. godine Umićević je prešao u Železničar iz Inđije, dok je proteklih šest meseci nastupao za Jadran (Golubinci).

Prve seniroske korake Stefan je napravio u dresu Železničara upravo u Vojvođanskoj ligi, protekle jeseni je takođe u zonskom stepenu takmičenja igrao mečeve, i sada je došlo vreme da okusi minute i u prvom timu "u svojoj kući". 

Možda je "najmanje" pojačanje, ali samo po njegovoj visini, sigurno novajlija koji budi posebne emocije čelnim ljudima kluba, imajući u vidu da jedan poziv bio dovoljan da se Stefan odluči da se vrati svojoj kući, i da opet zaigra za njegov Hajduk. 

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading