ZALOG ZA BUDUĆNOST: Mladi vezista će i pre punoletstva dobiti priliku u prvom timu!

Autor:

Sport

14.02.2024

07:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na njemu je da se dokaže.

ZALOG ZA BUDUĆNOST: Mladi vezista će i pre punoletstva dobiti priliku u prvom timu!

Foto: Shutterstock

Bivši zonaš iz Novog Sela ove zime pauzu u okviru Raške okružne lige provodi na osmoj poziciji sa 17 osvojenih bodova.

Republika

Bodovni saldo klubova u ligi je takav da se trenutno sastav Omladinca nalazi na deset bodova zaostatka za liderom, ali i isto toliko bodova tim ima prednost u odnosu na fenjeraša na tabeli. U aktuelnoj sezoni se teško može odrediti cilj ekipe, ali je sigurno da će se sledeće takmičarske godine napasti sam vrh tabele.

Dosta novih lica zadužilo je opremu Omladinca u aktuelnom prelaznom roku, koji se polako i zvanično privodi kraju. U Novom Selu u toku jučerašnjeg dana promovisano je novo zimsko pojačanje. 

Vezni fudbaler rođen 2006. godine, Andrija Mrvić novo je pojačanje Omladinca. Reč je o igrači koji je u prethodnih periodu nastupao za sastav Karađorđa iz Ribnice, to je ujedno i klub u kojem je igrao i u omladinskom timu.

Republika

Foto: FK Omladinac Novo Selo

Dogovor je postignut

U aktuelnoj sezoni u dresu svog sada već bivšeg tima odigrao je pet mečeva, i jednom je uspeo da se upiše u listu strelaca. Dosta više nastupa zabeležio je u omladinskom sastavu, gde je uzeo učešće na duplo više utakmica u odnosu na seniorski pogon.

Velika prednost Mrvića je to što on ima status "bonus" igrača, a imajući u vidu da je rođen 2006. godine, on će taj status imati do kraja ove, ali i naredne dve sezone. Dovođenjem Andrije u Omladincu pokazuju da misle na budućnosti, verujući da će najnovija zimska akvizicija nastaviti svoj dalji napredak, i da će biti važan deo u godinama koje dolaze.  

I pored toga što je Mrvić "zalog za budućnost", on će dobiti priliku da se u predstojećem prolećnom delu prvenstva pokaže i dokaže, i svi se u Novom Selu nadaju da će dati svoj doprinos igri tima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading