TRILING "OZBILJNIH" NOVAJLIJA ZA PROLEĆE: Uprava Arsenala radila je punom parom ove zime!

Autor:

Sport

14.02.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobro poznata lica.

TRILING "OZBILJNIH" NOVAJLIJA ZA PROLEĆE: Uprava Arsenala radila je punom parom ove zime!

Foto: FK Polet Nikinci

Ispustio je tim Arsenala 1930 titulu jesenjeg prvaka Treće lige Kragujevca u poslednjem kolu, zabeležen je drugi poraz od starta sezone u ligi, što je dovelo do "zimovanja" na trećem mestu na tabeli.

Republika

Uprava kluba je odlučila da uz zadržan kostur ekipe iz jesenjeg dela, uz određena pojačanja "napadne" sam vrh tabele i plasman u viši rang takmičenja. Saradnje sa novim fudbalerima su već dogovorene, i sada je na zvaničnim profilima kluba krenula promocija novajlija. 

Prvo od nekoliko zimskog novajlija je Zlatko Stefanović (37), reč je o novom-starom igraču, koji je u prethodnom periodu nastupao za Košutnjak. Po mnogima Stefanović je sinonim kluba u 21. veku i njegov povratak će dosta značiti u nastavku prvenstva.

Stefanović je za naš portal povodom transfera izjavio:

- Igrač sam koji je ponikao u Arsenalu, i koji je više puta ulazio sa njim u viši rang takmičenja. Bio sam dugo godina kapiten (10), nastupao sam i u zonskom stepenu takmičenja, i sada je došlo vreme za povratak. Promenio sam u dosadašnjoj karijeri desetak klubova, ali sam sada tu gde mi je i mesto.  

Drugi zimski novajlija je Aleksandar Tadić, univerzalac koji može da odgovori zadacima u napadu, ali i na drugim pozicijama u timu. Tadić je još jedan povratnik koji se nakon mnogo sezona vraća kući, poslednji klub u kojem je nastupao bio je Mladost iz Pajazitova.

Serija dolazaka nastavljena je i promocijom jako dobrog fudbalera, sa velikim iskustvom u dosadašnjoj karijeri. Nekadašnji kapiten Vodojaže, učesnik šesnaestine finala Kupa Srbije u utakmici protiv Beogradskog Partizana, bivši igrač Jedinstva iz Paraćina, Stefan Dajić novi je član Arsenala. Dajić je kroz dosadašnju karijeru uglavnom igrao na poziciji desnog beka, ali može odgovoriti zadacima i u veznom redu.

U narednim danima se mogu očekivati nove promocije zimskih novajlija, dok će ubrzo stići i informacije po pitanju početka priprema.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading