TRI BONUSA U JEDINSTVU: Uprava misli i na budućnost kluba!

Autor:

Sport

14.02.2024

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prilike će biti da zaigraju i za seniorski tim.

TRI BONUSA U JEDINSTVU: Uprava misli i na budućnost kluba!

Foto: FK Jedinstvo Putevi

Odlična polusezona je iza ekipe Jedinstva Putevi, titula jesenjeg prvaka Zapadno-moravske zone to i potvrđuje, uz odlične šanse da se na istoj poziciji zadrži tim i na kraju drugog dela prvenstva.

Republika

Povratak u Srpsku ligu Zapad "čeka se" već šest godina u Užicu, i uprava Jedinstva sada kada je na pola puta do ostvarenja cilja, odlučila je da dodatno ojača igrački kadar za nastavak sezone. Jovan Mitrović stigao je iz lučanske Mladosti, i on je bio prvi zimski novajlija, a zatim je promovisan i Veljko Tomić koji je tokom jesenjeg dela branio boje Sloge 33. 

Nakon dva seniorska pojačanja, užičko Jedinstvo odlučilo se da dovede tri bonus igrača, koji će pored omladinskog pogona dobiti šansu i u prvom timu. U klub se nakon igranja za omladinske pogone novobeogradskog Radničkog i Sloge iz Požege vraća Valeri Đokić. Momak koji je kao kapiten predvodio ulazak naše kadetske ekipe u Prvu kadetsku ligu FSRZS. Takođe, u sezoni 2021/22. stekao je poverenje Ivana Janjića te upisao i dva nastupa za seniorski tim. Valeri je rođen 2005. godine i igra na poziciji štopera.

Prvi put u Jedinstvo dolazi momak koji je bio standardni igrač mlađih kategorija Mačve iz Šapca, Mladen Jovanović. Tokom petogodišnjeg mandata u Mačvi zaigrao je kako Prvu kadetsku ligu Srbije (42 nastupa - 1 gol), tako i Prvu omladinsku ligu Srbije (7 nastupa). Mladen je rođen 2004. godine i igra na poziciji veznog igrača. Treći je mladi golman Martin Rodaljević, momak koji je kao kadet napustio Užice i za to vreme branio u kadetskim i omladinskim selekcijama Žarkova, Brodarca i Slobode. Rođen je 2004. godine.

Ovim dolascima pokazala je uprava da misli na budućnost, i da se pored plasmana prvog tima u Srpsku ligu, misli i na mlađe kategorije. Triling današnjih novajlija će dobiti sigurno i priliku da se pokaže i dokaže u seniroskoj selekciji, što će svakako biti veliki iskorak za njih u karijeri.

BONUS VIDEO: 


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading