ONI SU ZADUŽILI OPREMU CRVENO-BELIH BOJA: Superligaška pojačanja stigla na "AdmiralBet Arenu"! (FOTO GALERIJA)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

14.02.2024

14:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sklapa se pobednički mozaik.

ONI SU ZADUŽILI OPREMU CRVENO-BELIH BOJA: Superligaška pojačanja stigla na "AdmiralBet Arenu"! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Radnički Sremska Mitrovica

Fudbaleri Radničkog iz Sremske Mitrovice jesenji deo šampionata u okviru Prve lige Srbije okončali su na sedmoj poziciji, ali svi u gradu na Savi se nadaju da ekipa u predstojećim mesecima može načiniti i proboj ka vrhu tabele i ostvari možda i istorijski plasman u elitni rang srpskog klupskog fudbala.

 

Sastav sa "AdmiralBet Arene" je tokom prvog dela takmičarske sezone ostvario skor od sedam pobeda, isto toliko remija i šest poraza i u ovom trenutku nalazi se na šest koraka iza Inđije Toyo Tires koja trenutno zauzima poziciju koja direktno vodi u superligaški karavan.

Kako bi stigli do željenog ostvaarenja klub je bio veoma aktivan tokom zimskog prelaznog roka, a sada je na red došlo i predstavljanje novih klupskih akvizicija.

Novi članovi sremskomitrovačkog kluba postali su Andrija Milić, Strahinja Čarapić, Stefan Stanisavljević i Lazar Stajković.

Andrija Milić ima 22 gdoine, igra na poziciji veznog fudbalera, a u Sremsku Mitrovicu stiže iz surduličkog Radnika.

Strahinja Čarapić je godinu dana mlađi od Andrije. Reč je o krilnom napadaču koji je tokom prethodne poluezone nosio opremu novobeogradskog IMT-a.

 

Drugi napadač koji je ove zime stigao u grad na Savi, jeste dvadesetdvogodišnji Stefan Stanisavljević koji će narednog proleća nositi opremu crveno-belih boja kao pozajmljeni fudbaler lučanske Mladosti, dok Lazar Stajković dolazi iz subotičkog Spartaka, a u pitanju je dvadesetogodišnji fudbaler koji pokriva krilne pozicije u ekipi.

Svi navedni fubaleri priliku za zvanični debi u dresu sremskomitrovačkog Radničkog imaće u prolećnoj premijeri kada će crveno-beli gostovati na Ubu ekipi Jedinstva. Navedeni susret na programu je 24. februara, a prvi ovosezonski duel dve ekipe okončan je ubedljivim trijumfom Radničkog rezultatom 4:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading