TATIĆ SE NE ZADOVOLJAVA "SREDNJIM USPEHOM": Cilj tima iz Beške je da se opet domogne plasmana u viši rang!

Autor:

Sport

13.02.2024

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imajući u vidu jačinu prelaznog roka, ništa nije nemoguće.

TATIĆ SE NE ZADOVOLJAVA "SREDNJIM USPEHOM": Cilj tima iz Beške je da se opet domogne plasmana u viši rang!

Foto: FK Hajduk Beška

Vratio se tim iz Beške nakon četiri godine u Vojvođansku ligu Jug, i za to se izborio prošle sezone preko baraža i trijumfa u dvomeču protiv Fruškogorskog partizana.

Republika

Sastav Hajduka zimsku pauzu u "grupi Jug" provodi na petoj poziciji sa bodovnim saldom na koti 22, borbu za plasman u viši rang po trenutnom stanju na tabeli vodiće prva tri kluba, ali i tim iz Beške ima visoke ambicije za proleće. Prelazni rok je odrađen na visokom nivou, o čemu smo već pisali u par navrata, a sada smo kontaktirali Sinišu Tatića, direktora svih kategorija u klubu, koji nam je odgovorio na par pitanja.

Koja su bila Vaša očekivanja pred početak aktuelnog prvenstva?

- Pritajno smo se nadali i očekivali smo da možemo da budemo u gornjem delu tabele. Videli smo da su klubovi dosta izjednačeni, da tu možda malo "odskaču" dva kluba, ali smo i mi spremili naš tim dosta dobro, i po našem mišljenju smo među kvalitetnijim u ligi. 

O ambicijama na startu sezone Tatić je poručio:

- Hteli smo od početka da budemo dostojni ligi, da partijama pokažemo da zaslužujemo da igramo ovaj rang, međutim ja kao čovek se ne zadovoljavam "srednjim uspehom". Ako već imamo kvalitet, uložili smo dosta unutar i oko kluba, onda želimo i da kroz neku dobru igru i dobru hemiju u timu stignemo do novog plasmana u viši rang.

Zaostatak za liderom je trenutno 14 bodova, ali..

- Vidimo našu šansu preko baraža, jer će najbolja trećeplasirana ekipa dobiti priliku da se bori za plasman u viši rang. Gledajući druge lige i "konkurente", za to treće mesto imamo velike šanse, naša prednost je što nam timovi iz samog vrha tabele gostuju, pa pred svojim navijačima imamo dobre šanse za pozitivan rezultat. Od novembra 2022. godine na svom stadionu nemamo poraz, i to će biti "iks faktor" za drugi deo sezone. 

Igrači sa ozbiljnim karijerama stigli su u Bešku ove zime, odrađen je i više nego kvalitetan prelazni rok.

- Zadovoljni smo prelaznim rokom, doveli smo igrače iz višeg ranga, pa smo samim tim pojačali kvalitet našeg tima, ali i lige. Ispratili ste to hvala Bogu i Vi na portalu, imamo sedmoricu igrača koji imaju i superligaško iskustvo, i što se tiče ekipe koje imamo, sigurno smo među tri najkvalitetnija u ligi, ali to treba dokazati na terenu. 

I za kraj razgovora, koji plasman bi zadovoljio ambicije kluba na kraju sezone?

- Već smo pričali o tome na sastanku sa igračima, cilj je da stignemo do pozicije koja bi nam dala priliku da se borimo za viši rang, e sad da li će to biti druga, ili treća, nebitno je, mi želimo da igramo Srpsku ligu sledeće godine.

Kao što je već direktor Tatić rekao, ulaganja su velika, radi se na svim poljima jako vredno, i ciljevi su naravno najviši mogući, jer sa ovakvim radom i trudom, ništa drugo se i ne očekuje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading