VELIKO POJAČANJE ZA NASTAVAK SEZONE: Odlični defanzivac spreman je za novi izazov u karijeri!

Autor:

Sport

14.02.2024

17:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simić je spreman da pomogne klubu.

VELIKO POJAČANJE ZA NASTAVAK SEZONE: Odlični defanzivac spreman je za novi izazov u karijeri!

Foto: Facebook.com

U Brežanu će se predstojećeg proleća tražiti bodovi za opstanak u ligi, sigurna zona je trenutno udaljena pet bodova, što je trenutni minimum da bi se BSK i sledeće godine takmičio u Braničevskoj okružnoj ligi.

Republika

U aktuelnom prelaznom roku redom su dres BSK-a zaduživali Dušan Pavlović, Negovan Stojković, Davor Vojinović, Marko Vujić i Veljko Đorđević. Sada je došla potvrda i petog zimskog novajlije.

Dvadesetdvogodišnji Marko Savić proteklih šest meseci branio je boje Proletera 1947 iz Vranova, ali se sada odlučio za promenu sredine i u nastavku sezone nosiće dres BSK-a. Reč je o igraču koji igra na poziciji štopera, i to je upravo ono što je bilo traženo u Brežanu.

Republika

Foto: FK BSK Brežane

Savić pred novim izazovom u karijeri

Savić je za naš portal povodom nove stranice u karijeri izjavio:

- Pre svega volim fudbal i nova iskušenja, što ću svakako imati prilike da "osetim" na proleće tokom borbe za opstanak u dresu BSk-a. Tim je u usponu, energija je dobra, ojačan je igrački kadar i nadam se da ćemo ispuniti zacrtani cilj. Od nastavka sezone očekujem da me povrede zaobiđu i da pružim što bolje partije.

Simić je započeo svoju karijeru u školu fudbala Petlić iz Smedeerva, gde je prošao sve selekcije, zatim je krenuo svoju prvu epizodu u Vranovu, odakle je otišao u Godomin gde je nastupao 18 meseci, dok je kao što smo već napomenuli od leta 2023. godine po drugi put bio u Proleteru.

Drugi deo sezone sastav BSK-a započinje pred svojim navijačima protiv Sirakova, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg domaćina rezultatom 2:1.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading