U ZAVRŠNICI PRELAZNOG ROKA TRILING NOVAJLIJA JE STIGAO: Uprava je ojačala tim za nastavak sezone!

Autor:

Sport

14.02.2024

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borba za opstanak neće biti laka.

U ZAVRŠNICI PRELAZNOG ROKA TRILING NOVAJLIJA JE STIGAO: Uprava je ojačala tim za nastavak sezone!

Foto: FK Krajina Krajišnik

Pre samo šest godina ekipa Krajine stigla je do titule šampiona PFL-a i tada je klub započeo svoju trogodišnju epizodu u okviru Vojvođanske lige Istok, međutim situacija je sada dosta drugačija. 

Republika

Tim iz Krajišnika u aktuelnoj sezoni takmiči se u okviru A lige FSG Zrenjanina, gde je nakon jesenjeg dela prvenstva zauzeo 12. poziciju na tabeli. Fudbaleri krajine zabeležili su dva trijumfa, isto toliko remija i devet poraza, što je bilo dovoljno za plasman tik iznad zone ispadanja.

Bodovni saldo na koti osam "udaljio" je tim od fenjeraša na pet bodova, dok dva manje ima prvi tim koji se nalazi odmah ispod zone ispadanja. Po trenutnom stanju u ligi, na proleće sastav Krajine očekuje borba za opstanak.

Uprava kluba je pokušala da ojača igrački kadar za vreme aktuelnog prelaznog roka, i to je delimično uspela. Prvi zimsko novajlija koji je promovisan u Krajišniku je Danko Stojaković, ovaj iskusni napadač je odlučio da se "vrati kući" i da pomogne na putu ka opstanku u ligi.

Danas je stigla informacija da je u završnici prelaznog roka dogovorena saradnja sa još tri nova fudbalera. Matija Tomoić, Ninoslav Protić i Miloš Daničić dogovorili su sve uslove saradnje, i oni će takođe od proleća nositi dres Krajine.

Treba napomenuti da je ceo bodovni saldo Krajine osvojen pred domaćom publikom, dok su rezultati na gostovanjima bili jako slabi, što se može videti i po gol razlici van svog stadiona. Upravo će glavni fokus na proleće biti da se i sa gostujućih terena donese koji bod, kako bi se što pre obezbedio dovoljan broj bodova za opstanak u ligi.

Prolećni deo prvenstva sastav Krajine otvara 17. marta kada ekipa gostuje Jedinstvu 2014 iz Ečke, prvi duel ova dva tima završen je pobedom tadašnjeg gosta rezultatom 5:4.

BONUS VIDEO: 


  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading