PROVERENI NAPADAČ ZAPOČINJE DRUGI MANDAT U KLUBU: Cilj je da se stvori respektabilan tim na duži period!

Autor:

Sport

14.02.2024

20:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlično pojačanje!

PROVERENI NAPADAČ ZAPOČINJE DRUGI MANDAT U KLUBU: Cilj je da se stvori respektabilan tim na duži period!

Foto: Shutterstock

Ekipa Ranilovića 1970 aktuelnu zimsku pauzu provodi na poslednjoj poziciji Opštinske lige Aranđelovac, što je "nateralo" čelne ljude kluba na određene promene.

Republika

Igrački kadar koji je nastupao tokom jesenjeg dela prvenstva "olakšan" je sa tri odlaska, dok su čelni ljudi kluba uspeli da dogovore saradnju sa dosta novih fudbalera. Aktuelna sezona je manje-više "izgubljena", ali to ne sprečava ekipu da se polako priprema za sledeću takmičarsku godinu, u kojoj će ambicije biti sigurno visoke.

Tridesetjednogodišnji Milan Milošević najnovije je zimsko pojačanje Ranilovića, reč je o fudbaleru koji stiže iz ekipe Kosmajca iz Koraćice. Milošević igra na poziciji napadača, u dosadašnjoj karijeri je stekao određene iskustvo i iz viših rangova takmičenja i dost će značiti u nastavku prvenstva.

Republika

Foto: FK Ranilović 1970

Milošević novo pojačanje

Milan je za naš portal povodom prelaska u novi klub kratko poručio:

- Na poziv drugara odlučio sam da zadužim opremu Ranilovića, i da doprinesem što boljim rezultatima do kraja sezone, ali verovatno i za sledeću. Neki plan je da se napravi tim koji će napasti plasman u viši rang u skorije vreme, i to je ono što me je privuklo.

Milošević je pored dva mandata u Koraćici, natupao i za Gorski Car, Ivanču, Slogu iz Granice i Kovačevac. Ovo će biti njegov drugi mandat u opremi Ranilovića, jer je u sezoni 19/20 jesenji deo lige igrao upravo u njihovim bojama.

Prvi kontrolni duel zakazan je za 3. mart kada će rival biti Mladost iz Guberevca, sedam dana kasnije snage će se odmeriti sa sastavom Popovića. Do početka prvenstva ima sasvim dovoljno vremena da se tim što bolje spremi za izazove na proleće.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading