DIREKTNO IZ ŠPANIJE: Nekadašnji omladinac Crvene zvezde vraća se na srpske terene!

Autor:

Sport

14.02.2024

22:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saradnja je dogovorena!

DIREKTNO IZ ŠPANIJE: Nekadašnji omladinac Crvene zvezde vraća se na srpske terene!

Foto: FK Hajduk 1912

Sastav Hajduka 1912 iz Kule zimsku pauzu u okviru Srpske lige Vojvodina provodi na 12. poziciji sa 16 osvojenih bodova, plasman u donji deo tabele stavio je tim u moguću situaciju da se bori za opstanak u ligi.

Republika

Čelni ljudi kluba iz Kule odlučili su da u drugi deo sezone uđu sa novim šefom stručnog štaba, aktuelni selektor Amaterske reprezentacije Fudbalskog saveza Beograda, Saša Stojadinović predvodiće ekipu tokom nastavka prvenstva.

Što se tiče aktuelnog zimskog prelaznog roka, kulski Hajduk je do sada promovisao Veljka Pajovića, Branislava Pjoštu, Aleksandra Dimitrića, Vesilija Novakovića, Marka Marinkovića i Luku Stevanovića. Sada je došlo vreme za potvrdu novog zimskog novajlije.

Dvadesetogodišnji Mihajlo Mikan, nekadašnji omladinac Crvene zvezde dogovorio je sve uslove saradnje sa Hajdukom, i u nastavku sezone publika će imati prilike da ga vidi na terena srpskoligaškog karavana.

Republika

Foto: Starsport

U dresu Zemuna je pružao fantastične partije

Mikan je nakon omladinskog staža u dresu crveno-belih, otišao u OFK Beograd, gde je igrao Omladinsku ligu Srbije. Sticanjem punoletstva upisao je i debi za prvi tim "Romantičara sa Karaburme", kroz karijeru je bio član Voždovca, Radničkog iz Sremske Mitrovice i Zemuna. 

Proteklog leta nakon odličnih partija u dresu Zemuna, Mikan je otišao u Španiju gde je prethodnih šest meseci nastupao za ekipu Herez Deportivo, ali je sada odlučio da se vrati u našu zemlju, tačnije u Kulu. Mihajlo može odgovoriti zadacima na više pozicija u napadu, ali se najbolje snalazi na poziciji levog krila.

U dosadašnjem toku priprema, ekipa je odigrala tri kontrolna susreta i zabeležila je isto toliko trijumfa. Nova prilika za odmeravanje snaga biće u subotu, kada Hajduk igra u Bečeju protiv istoimenog kluba.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading