IMAO JE ŽELJU, ALI NIJE IŠLO: Nedeljković je napustio tim iz Arilja, i u nastavku sezone će se boriti za plasman u viši rang!

Autor:

Sport

15.02.2024

18:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od retkih koji je bio tu kada je bilo najpotrebnije..

IMAO JE ŽELJU, ALI NIJE IŠLO: Nedeljković je napustio tim iz Arilja, i u nastavku sezone će se boriti za plasman u viši rang!

Foto: Privatna arhiva Marko Nedeljković

Tim iz Visibabe igra svoju treću vezanu sezonu u okviru Zapadno-moravske zone, i možda je ovo godina u kojoj će ekipa opet promeniti rang takmičenja, u pozitivnom smeru.

Republika

Sastav Savinca 1933 zimsku pauzu provodi na drugoj poziciji na tabeli, sa šest bodova zaostatka za jesenjim prvakom. Učinak od deset trijumfa, jednog remija i dva poraza bio je dovoljan za plasman u sam vrh lige i trenutno je to ekipa koja je glavni konkurent Jedinstvu Putevi za šampionski pehar.

Pre par sati stigla je potvrda velikog zimskog pojačanja u Visibabi, doskorašnji fudbaler Budućnosti iz Arilja, Marko Nedeljković novi je igrač Savinca 1933. Nedeljković je ponikao upravo u mlađim kategorijama tima iz Arilja, kasnije je određen period proveo u Javoru. Kroz karijeru Marko je nastupao za Karađorđe iz Topole u dva navrata, Šumadiju, Radnički iz Svilajnca i Napredak iz Markovca.

Tri puta je Nedeljković zaduživao dres matične Budućnosti, u poslednjem mandatu nastupao je godinu i po dana. Jesenas, kada su mnogi "digli ruke" od kluba, uz nekoliko igrača je odlučio da sačuva kluba gašenja i rešio je da ostane član, ali je sada došlo vreme za rastanak.

Nedeljković je za naš portal povodom njegove odluke poručio:

- Trudio sam se koliko sam mogao za svoj klub, svoj grad, ali više nije imalo smisla. Želim da igram u ekipi koja se bori za najviši plasman, gde se redovno trenira i gde se radi na visokom nivou. Sve najbolje želim fudbalskom klubu Budućnost, nadam se da će se situacija promeniti i da će se stabilizovati. 

Iskusni vezista će na proleće dosta značiti novom klubu, posebno što ima iskustva igranja u višem rangu, ali je dobro upoznat sa rivalima i izazovima i u aktuelnom prvenstvu.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading